hoe je een concreet schiethamer behandelen

Een concreet schiethamer doet wat de naam al zegt-het zet spijkers in beton en metselwerk. Tot op zekere hoogte, het is vergelijkbaar met een gewone schiethamer, maar veel meer gespecialiseerd. Dat betekent dat het belangrijk om te weten hoe goed te behandelen. Het is niet bijzonder complex, maar het is belangrijk om te beseffen dat het een potentieel dodelijke stuk van machines. Het moet worden behandeld met veel respect.

Een concrete spijker pistool zal worden gebruikt om hout mee te doen met beton. Het packs grotere macht dan de reguliere schiethamer. Dit is nodig om het beton te dringen. Om deze reden is het beton schiethamer wordt aangedreven door perslucht.

Stap 1 – Concrete Nail Gun

Het is van vitaal belang om concrete nagels te gebruiken met een betonnen schiethamer. Ze zijn zwaarder en sterker dan hout nagels en zal het hout aan het beton stevig vasthouden. Andere soorten van de nagel gewoon niet werken in een concreet schiethamer, ze zullen breken bocht bij het bereiken van het beton.

Stap 2 – Voorbereiding

Meet alles voor het gebruik van een betonnen schiethamer. Hebben het hout op zijn plaats op het beton en een stevig merk waar je wilt door middel van spijker in het beton. Het is belangrijk om het hout vastgezet zodat het niet kan bewegen.

Stap 3 – Laden

Klemmen zijn ideaal voor dit, indien mogelijk. Anders moet een andere methode om te waarborgen dat het hout kan bewegen, de betonnen nagel pistool. Eenmaal in het beton de nagels zijn zeer moeilijk te verwijderen.

Stap 4 – Compressor

De concrete nagelpistool te worden geladen met een rek van beton nagels. De trekker slechts één nagel per keer uit het oogpunt van veiligheid. Om het pistool te laden die u nodig hebt om het magazine grendel te openen en trek de deksel van het magazine. Plaats de nagels, ervoor te zorgen dat de punten naar voren worden geconfronteerd.

Breng de klep en sluit het tijdschrift vergrendeling. In de meeste gevallen zal de betonnen schiethamer niet werken als deze open zijn. Dit voegt een extra veiligheid. Zet een veiligheidsbril. Je moet altijd draag deze bij het werken met een betonnen schiethamer. Zij kunnen uw ogen te redden van de kleine vliegende chips van hout en beton bij gebruik van de tool.

Nu de betonnen nagelpistool te worden bevestigd aan de luchtcompressor. De slang maakt verbinding met de schiethamer. Schakel de compressor en stel de luchtdruk. Het moet tussen 70 psi en 100 psi.

Langs de betonnen schiethamer tot aan de plek waar je wilt het hout aan het beton te sluiten. De trekker overhalen. Wees ervan bewust dat het pistool een beetje zal schoppen. Die het pistool tegen het hout zal dit zoveel mogelijk te beperken en ervoor zorgen dat de nagel gaat waar u van plan bent. Beweeg het pistool mee en gebruiken op het hout in alle plaatsen die je hebt gemarkeerd. Zet het pistool opzij en trek op het hout om de band te testen. Zo niet veilig, voeg meer nagels.