hoe je een lekkende kraan klep te repareren

Lekkende kraan afsluiters zijn een veelvoorkomend probleem en worden meestal veroorzaakt door een wasmachine die is beschadigd of vervormd binnen de kraan handvat. Het verwijderen van een kraan klep die lekt is niet een moeilijk proces, maar je moet zich bewust zijn van de procedure. Voel je niet in de verleiding om gewoon draai de handgreep totdat u het terug hebt vergrendeld en tijdelijk gestopt met het lek, omdat dit slechts een korte termijn oplossing zal zijn en slechts uit te stellen de onvermijdelijke reparatie.

Voordat u begint met een lekkende kraan klep vast te stellen, moet u het water op het stopcontact uit te schakelen. Activeer de kraan om het water mogelijk te maken in de gootsteen lijn weglopen. Dit zal tijdelijk stoppen met lekken en u in staat om het probleem te verhelpen zonder te worden gedrenkt in water.

Step One – Schakel Main Watervoorziening

Kenmerkend twee inzetstukken omvatten de schroeven in de kraan handvat: één voor warm water en één voor koud water. verwijderen van deze inzetstukken voorzichtig door wrikken ze weg met een schroevendraaier. Zodra de inserts zijn verwijderd, kunt u de schroef die de greep houdt op zijn plaats. Neem je Phillips schroevendraaier en draai de schroef los en bevrijden de kraan handvat.

Stap Twee – Verwijder de Kraan Handvat

Hoewel het verwijderen van de schachtklep van verschillende merken van kranen enigszins varieert, is in wezen dezelfde techniek. Voorzichtig draai het bedrijf moer of klem, die is gepositioneerd aan de top van de kraan steel. Langzaam ongedaan maken van de stam van de basis.

Stap drie – Verwijder de kraan Stem Valve

Nu is een goed moment om het basisstation te reinigen en de steel, en ook om te controleren op beschadigingen. Veeg het toestel schoon met een vochtige doek, het vermijden van te beschadigen terwijl u werkt.

Stap Vier – Reinig het basisstation

Gelegen aan de voet van de stengel u een rubberen ring te vinden. Sommige modellen van kranen worden gemaakt zonder dat de wasmachine te worden door iets gehouden, terwijl anderen naar beneden worden gehouden met een schroef. In het laatste geval van toepassing is, verwijder voorzichtig de schroef met een schroevendraaier om de ring los te maken. vervangen door gewoon de wasmachine met een nieuwe en, indien van toepassing, draai de schroef weer op zijn plaats.

Stap Vijf – Verwijder en vervang de rubberen ring

Sluit de stengel aan de basis, zodat je het vast goed om eventuele lekkage te voorkomen. Bevestig het bedrijf moer of bevestigen aan de bovenkant van de kraan en herpositioneren de greep op de steel. Het toepassen van enige druk, draait u de schroef met een Phillips schroevendraaier terwijl ze voorzichtig niet te over vastdraaien, omdat dit kan ook leiden tot potentiële lekken punten. Nadat de schroef is bevestigd, plaatst u de twee inserts terug op zijn plaats.

Stap Zes – Sluit de kraan Valve

Stap zeven – Zet het water op een Conduct een Test

Met de kraan aangesloten klep en weer terug op zijn plaats, kunt u nu overschakelen het water weer aan op het lichtnet. Draai de hendel totdat het je lukt om een ​​gestage stroom van water stromen te krijgen. Draai de hendel totdat deze in de gesloten positie om te bepalen of uw handige werk is erin geslaagd om de lekkende kraan klep te repareren.