hoe je een nieuwe fiets licht te installeren

Als u van plan bent om uw fiets te gebruiken ‘s nachts, een goede fiets licht is een absolute noodzaak. Er zijn vele locaties waar fietsverlichting zijn vereist door de wet. Toch kun je niet zeker weet hoe precies een nieuwe fiets licht te installeren wanneer je er een te kopen. Als dit het geval is, moet het vervolg je alles wat je moet weten te geven.

Ten eerste moet je beslissen waar je naartoe gaat om je nieuwe fiets licht te zetten. Idealiter moet je een fiets licht voor zowel de voor- als achterkant van je fiets om uw zichtbaarheid te maximaliseren tijdens het rijden ‘s nachts. Als u een fiets licht in slechts één van deze locaties is geïnstalleerd, kiezen voor ander licht toe te voegen.

Stap 1 – Beslissen over Placement

In aanvulling op de beslissing of je nieuwe fiets licht hechten aan de voorkant of achterkant van uw fiets, moet u de exacte locatie om uw fiets licht hechten om te beslissen. Een deel van dit zal afhangen van het exacte model van de fiets licht je koopt. Sommigen zullen ontworpen bevestigen aan een bepaalde locatie, terwijl andere meer generiek is. Echter, als u hechten uw fiets licht aan de voorzijde van uw fiets, het midden van het stuur is een geweldige plek om het te doen. Er zijn vele redenen om te kiezen om te plaatsen lager. Bijvoorbeeld, de ruimte kan reeds door een reflector genomen. Aan de achterzijde van de fiets de mogelijkheden zijn beperkter-u bijna geen keuze maar direct onder de zitting bevestigen.

Stap 2 – Batterijen

Meer dan waarschijnlijk is, zal uw nieuwe fiets het licht gekomen met een knoop celtype batterij reeds geïnstalleerd en klaar om te gaan. Dit kan echter niet het geval. Als dat zo is, haal je schroevendraaier en verwijder de schroeven van de batterijhouder dicht. De kans is groot, zal je een ruimte voor een knoopcel batterij, die u moet invoegen te zien. Niettemin, andere zijn mogelijk. Gebruik je schroevendraaier om het klepje terug en ga verder.

Stap 3 – Bevestigen

Precies hoe hecht u uw fiets licht zal variëren op basis van uw individuele model. De meeste zal betrekken aanscherping van een clip tot hij goed past. Klem de fiets licht op de nieuwe locatie en klik de clip dicht. Draai vervolgens welk mechanisme de clip regelt.

Stap 4 – aanpassen

De meeste fietsverlichting zal u toelaten om te passen op en neer ze beter zichtbaar en bruikbaar te maken in het aansteken van je pad. Je moet over een minuut te nemen om te zetten op uw licht en stel de richting wijst. Anders kan het zijn dat uw fiets licht niets doet eigenlijk branden voor u de volgende keer dat u uw fiets te gebruiken ‘s nachts.