hoe je een tegel lay-out voor de muur ontwerpen te trekken

Stap 1 – Meet the Wall Afmetingen

Stap 2 – Het bepalen van de beste schaal te gebruiken

Stap 3 – De grafiek van de lay-out

Stap 4 – Shading Wall Mounted Meubilair en Decors

Stap 5 – Het creëren van een Design

Tekening tegel lay-outs voor de muur ontwerpen is zoals tekenen lay-outs voor vloeren. Echter, de tegels zijn veel kleiner in omvang en hebben gepland, samen met planken foto’s en andere muur decors. Tijdens de layout, de eerste rij tegels is de belangrijkste, omdat de fundering creëert.

Meet de hoogte en de breedte van de gehele wand of wanden te betegelen en overbrengen naar een stuk papier. Als er sprake is van permanente rekken of decor op de muur, zorg ervoor dat kennis te nemen van de afmetingen en de afstand tot de vloer, het plafond en de beide kanten van de muur.

Grafiek papier best te gebruiken voor een tegels omslag, omdat het niet nodig om elke individuele tegel tekenen op het papier. Bepaal de beste schaal worden gebruikt voor de tegels omslag. Als de muur 12 voet breed en het papier 12 inches breed, laat 1 inch op het papier gelijk is aan 1 voet op de muur. Daarom ¼ inch op het papier is gelijk aan vier inches. Aangezien de meeste wandtegels zijn 4 inch breed, het maakt de berekening een stuk eenvoudiger.

Breng de hele muur dimensie aan de grafische papier met behulp van de schaal boven bepaald. De schaal is zeer flexibel, afhankelijk van de meest bruikbare berekening. Te bepalen waar de eerste tegel te leggen (van de linkerkant van de muur of van rechts). Vanaf dat punt, trek de eerste rij tegels met een liniaal zowel te meten en als een liniaal. Vergeet niet om de schaal nauwkeurig te volgen, om eventuele fouten te voorkomen. Daarom, als de schaal 1 voet = 1 inch, de eerste horizontale lijn moeten worden getrokken ¼ inch boven de bottom line. Trek de volgende lijnen totdat de gehele hoogte van de wand wordt geschaald. Ga verder met de verticale lijnen, elk op afstand ¼-inch van elkaar, totdat elke vierkante voet van de wand naar behoren wordt gelegd op het papier.

Bepaal de locatie van elke gemonteerde meubel en interieur, en nauwkeurig plot ze op de grafische papier. Nadat ze diagonaal trekken hun afmetingen op het papier, schaduw en een notitie maken van wat ze vertegenwoordigen.

De layout kan nu worden uitgezet op de grafiek papier randtegels en kleurendesign tonen. Shade grens tegels met verticale lijnen en het gebruik omgekeerde diagonale lijnen en horizontale lijnen gekleurde tegels te vertegenwoordigen. Let op elk type van lijn wordt gebruikt en wat zij vertegenwoordigen of gebruikt kleurpotloden. Zelfs wanneer de ontwerpen correct worden uitgezet op de grafische papier, controleer dan de afmetingen en de lay-out nog één keer, alvorens de werkelijke tegels proces.

Tip: Er zijn ook stukken van software zoals AutoCAD die kan worden gebruikt voor geautomatiseerde layout ontwerpen.