hoe je een zwevende muur mantel hangen

Een drijvende muur mantel kan een uitstekende aanvulling op uw kamer of open haard zijn. Volg de onderstaande stappen om effectief op te hangen een drijvende mantel op uw eigen.

Plaats de mantel tegen de muur waar je wilt om het te repareren, en dan trek een lijn op de muur om de locatie te markeren. Plaats een niveau onder de lijn die u hebt getekend. Bij het plaatsen van het niveau, zorg ervoor dat de afstand tussen de lijn en het niveau is gelijk aan de helft van de breedte van de mantel. Maak een teken dat gelijk is aan de lengte van de mantel is, en gebruik dan het niveau van kleine lijnen te trekken loodrecht op de mark.

Stap 1: Mark Line

Gebruik een boor en een ½-inch steenboor om de mouw gaten op de loodrechte lijnen die je net gemaakt boren. Het gat moet worden geboord, afhankelijk van de breedte van de mantel’s. Bijvoorbeeld, als de mantel is 5 inch dik, creëren een gat dat 1½ inch boven de lijn.

Stap 2: Boor Gaten

Zet in de mouwen in de gaten, en steek een vertraging schroef van ongeveer 10 inches in elk hoes om goed te beveiligen is. Wanneer u de schroeven, snijd de hoofden van de houtdraadbouten ‘met een haakse slijper.

Stap 3: Plaats de mouwen

Na het aanbrengen van de bouw lijm aan de uiteinden lag schroeven ‘, groef in de mantel op de juiste plaats. Tot slot, druk het stevig tegen de houtdraadbouten.

Stap 4: Installatie van Mantel