hoe aluminium goten deel 1 te installeren

Aluminium goten staan ​​bekend om hun duurzaamheid. Licht en eenvoudig te monteren, is geen wonder dat dit soort goot vaak gebruikt in de moderne huishoudens. Redenen waarom aluminium dakgoten zijn voorkeur hebben: duurzaamheid, eenvoudige installatie en verscheidenheid van ontwerpen.

Aluminium goten zijn zeer licht van gewicht, het zou niet kost je zo veel arbeid bij het installeren van het. In feite, kunt u de installatie zelf doen. Het zou raadzaam om een ​​helper rond te hebben als uw dak is lang om tijd en moeite besparen.

Stap 1 – Bereid de Dakgoten

Het eerste wat je hoeft te doen is om te weten hoeveel goten uw huis vergt. Ga rond uw huis en zoek de gebieden waar u van plan bent om de goten te zetten. Controleer de goot leidt tot een goede drainage systeem gedoe later te vermijden.

Stap 2 – Meet the Edges

Gebruik je meetlint om de randen van uw dak te meten. De meeste goten komen in 10-voet secties die u zal helpen bepalen hoeveel onderdelen van aluminium goten u nodig heeft voor het huis. Zorg ervoor dat u plaats toe te voegen een 10 procent vergoeding voor het bestellen van de secties. Voordat je naar de winkel, berekenen het aantal materialen die u wilt gebruiken samen met de aluminium goten.

Stap 3 – Lijn de markeringen

Vanaf het einde van het dak van het downspout en van de rand, meet ½ inch beneden. Ga naar de downspout rand en meet opnieuw ½ inch vanaf de dakrand. Zorg ervoor dat de markeringen zijn niveau met elkaar. Maak de nodige aanpassingen aan de markeringen uitlijnen.

Stap 4 – nota te nemen van de Helling

U hoeft geen ingewikkelde wiskunde nodig hebt om dit op te lossen. Probeer om de hoogte van de helling moet u makkelijk stroom van water naar de downspout te verzekeren achterhalen. Gebruik dit als een basis voor het meten van de afstand tussen het eerste merk om de downspout einde, en dan krijg je krijtstreep en een lijn te trekken. Dit zal uw basis zijn wanneer u de goten te installeren.

Stap 5 – Installatie

Haal schroeven en schakel de boormachine om openingen voor de goot te creëren. Klik hier voor de afzonderlijke delen van de goot en klim op de ladder te installeren. Zorg ervoor dat de ladder is goed en stevig onder een hoek om ongelukken te voorkomen. Gebruik uw ijzerzaag om het overtollige aluminium goot te snijden. Met de kit om de randen af ​​te dichten voorkomen dat het water lekt.

Zodra u klaar bent, maak eerst een elleboog voor uw downspout. Meet en snijd en zet de downspout onder de basis van de daling van de uitlaat. Haal je montagebeugels en bevestig de goot aan de muur. Herhaal deze procedure met de andere delen van het huis.