hoe bacteriën uit uw ondergelopen kelder te elimineren

Een natte kelder kan diverse problemen rond uw huis vormen. Het kan de bron van vochtige, kip geuren zijn. Het vocht in een vochtige kelder kan de structuur van uw huis beschadigen en een risico voor de gezondheid van uw gezin. Schimmels en bacteriën kunnen gedijen in een vochtige kelder en deze andere problemen veroorzaken. In feite, als je muffe geurtjes uit uw kelder opmerkt, kun je zeker van schimmel en bacteriën aanwezig zijn. Gebruik de volgende vier stappen om zich te ontdoen van bacteriën in uw vochtige kelder.

Je mag niet eigenlijk de schimmel, vooral als het groeit onder tapijt of isolatie, maar je moet snel de bron van het vocht vast te stellen. Water in de kelder kan worden veroorzaakt door vele factoren, zoals lekkende irrigatie of sprinklerleidingen. Overstromingen als gevolg van zware regen of sneeuw is een andere oorzaak, net als slecht functionerende sanitaire voorzieningen op de verdieping boven uw kelder, en scheuren in de fundering.

Stap 1 – Bepaal de bron van je Leak

Zodra u de bron van het water lekken of overstromingen vast te stellen, verwijder deze zo snel mogelijk. Door het bijwonen van uw vochtige kelder snel, krijgt u de gelegenheid voor schimmels en bacteriën om te groeien te elimineren.

Stap 2 – Verwijder verzameld Water

Als slechts een kleine hoeveelheid water heeft verzameld, kunt u dit afvegen met een spons of een doek gedrenkt in warm water en zeep. Als u een grote hoeveelheid water te verwijderen, moet u een waterpomp te gebruiken. Als de overstromingen het lek heeft veroorzaakt, zul je moeten bijzondere voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat in contact komt het water. Het kan besmetting te vervoeren van afval en afvalwater. Bij het opruimen van overstromingen water, zorg ervoor dat beschermende uitrusting, met inbegrip van latex handschoenen en een masker te gebruiken.

Stap 3 – Ontsmet de omgeving

Na het verwijderen van de eerste water uit uw kelder, scrub het hele gebied met water en zeep. Daarna was het gebied met commerciële ontsmettingsmiddel of verdund bleekwater. Nogmaals, zorg ervoor dat je beschermingsmiddelen gebruiken. Vervreemding van vochtige tapijt, hout, of ander materiaal dat je kunt niet droog en grondig schoon te maken.

Stap 4 – Waterdicht uw kelder

Om toekomstige problemen te voorkomen, neem de tijd om eventuele scheuren, gaten, of openingen te vinden in uw kelder te verzegelen. Voor kleine ruimtes, gebruik epoxy lijm. Voor de grotere ruimtes, zal je nodig hebt om cement te gebruiken. Als uw kelder is nog niet af, wilt u misschien waterdicht het gebied. Helaas zal het waterdicht maken niet voor muren die je hebt geschilderd, tenzij u ervoor kiest om de verf volledig te verwijderen.