hoe bovengronds zwembad verlichting te installeren

Het installeren van bovengronds zwembad verlichting is niet een moeilijke taak en het kost je een enorme hoeveelheid geld. Er zijn twee verschillende gestileerde lampen die uw zwembad verlichting nodig heeft zal dienen. Zuignap vormgegeven verlichting is ideaal voor een hard-muur boven de grond zwembad. Een hangende snoer gestileerde licht kan worden gebruikt voor soft- of hard-wall zwembad. Een zuignap vormgegeven licht zal aanzienlijk minder levensduur dan de hangende snoer gestileerde licht te hebben. Je zal de installatie-instructies voor beide hieronder types te vinden. Met de juiste instructie, kunt u uw zwembad lichtinstallatie doen op uw eigen en geld te besparen.

Afhankelijk van de grootte van uw bovengronds zwembad, kunt u hebt geselecteerd voor twee of meer lampen aan te schaffen. Bepaal de plaatsing van uw verlichting te zorgen ervoor dat u de verlichting gewenste effect te krijgen.

Zuignap Lighting (Hard Muur oppervlakte)

Plaats de batterijen in uw zuignap stijl lichten, zoals aangegeven door het schema op de batterijklep. Zodra de batterijen zijn geïnstalleerd, zet licht op om te testen functionaliteit.

Stap 1 – Bepaal Placement

Om de afdichting rond de lamp te testen, plaatst u het licht in de 5 liter emmer water. Zorg ervoor dat er geen lekken zijn, die door bellen wordt aangeduid als het licht gaat naar de bodem van de bak. Als het goed is, ga dan naar de volgende stap.

Stap 2 – Installeer batterijen

Per stap 1, heb je al bepaald waar uw verlichting zal worden geplaatst. Begin met het plaatsen van uw verlichting in de daarvoor bestemde plekken. Zorg ervoor dat de zuignap stevig op zijn plaats en zet licht op om te testen en vervolgens uitgeschakeld. Ga door het plaatsen van de verlichting in de gebieden die u gekozen en test elk voor functionaliteit.

Stap 3 – Dompel Light In Water

Afhankelijk van de grootte van uw bovengronds zwembad, kunt u twee of meer lichten hebt geselecteerd. Bepaal de plaatsing van uw verlichting te zorgen ervoor dat u de verlichting gewenste effect te krijgen.

Stap 4 – Plaats Lights In Pool

Op het dichtstbijzijnde stopcontact om uw zwembad, monteren en beveiligen van uw verlichting transformator module. Sluit de transformator en test uw verlichting voor functionaliteit.

Opknoping Cord Lighting

Stap 1 – Bepaal Placement

Om de afdichting rond de lamp te testen, plaatst u het licht in de 5 liter emmer water. Zorg ervoor dat er geen lekken zijn, die door bellen wordt aangeduid als het licht gaat naar de bodem van de bak. Als het goed is, ga dan naar de volgende stap.

Per stap 1, heb je al bepaald waar uw verlichting zal worden geplaatst. Verwijder reling en plaats uw ophangkoord licht in dat gebied. Beveilig en verberg het snoer in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant. Vervang de railing en ga naar het volgende gebied aan het licht te plaatsen.

Nadat u alle verlichting hebt geplaatst, doe een laatste test om te zorgen dat alle lichten zijn in orde.

Stap 2 – Mount Transformer

Stap 3 – Dompel Light In Water

Stap 4 – Verwijder Railing

Stap 5 – Test Lighting