hoe concreet patio verven

Concrete patio’s maken een prachtige ontspanningsruimte, maar ze kunnen zeer eenvoudig kijken. U kunt uw betonnen terras kijken speciale, zelfs uniek, door het aanbrengen van een kleurstof om het in een enkele kleur of in een patroon. U kunt zelfs de betonnen terras in een kunstwerk als je het talent voor. Verwachten dat de taak om het hele weekend duren en, omdat de kleurstoffen in water oplosbaar zijn, de clean-up is zeer eenvoudig als je eenmaal klaar bent.

Voordat u overwegen het aanbrengen van de kleurstof aan de betonnen terras, moet je een zeer goed plan van wat je gaat doen. Zal het een kleur, of heb je een patroon te maken? Welke kleuren ga je gebruiken? Je moet kijken naar stalen van de beschikbare kleuren alvorens te beslissen. Als het gaat om een ​​patroon te zijn, moet je om het te traceren op een rooster, zodat u kunt verwijzen naar het als u werkt.

Stap 1 – Making Plans

U moet zeker zijn dat de kleurstof zal werken op het beton. Doe dit door taping uit een klein hoekje en het toepassen van de kleurstof. Verf het op en laat ‘s nachts. Als de kleur sterk blijft, kunt u doorgaan en kleurstof de betonnen terras. Echter, als de kleur is verdwenen, moet u eerst naar de kit uit het beton naar beneden strippen vervolgens schuren. Dit om de kleurstof aan het beton goed doordringen.

Stap 2 – Controle van de Concrete

Om het beton te reinigen en voor te bereiden voor de kleurstof, eerste vegen de patio schoon slang vervolgens naar beneden. Gebruik vervolgens beton schoner en uw buffer om ervoor te zorgen het oppervlak glad. Laat de patio een nacht drogen, zodat het klaar is voor de kleurstof zal zijn.

Stap 3 – Het reinigen van de Concrete

Neem je kleurstof concentraat en giet het in een 5 liter emmer. Voeg water toe volgens de instructies van de fabrikant (u kunt ook gebruik maken van aceton of alcohol). Dit verdunt de kleurstof naar de juiste schaduw. Als u wilt dat de tint lichter, voeg een beetje meer water.

Stap 4 – Het mengen van de Dye

U past de kleurstof op de betonnen terras met een penseel. Echter, als u wilt, kunt u een airbrush, verfspuit of zelfs een spons gebruiken. De kleur moet zijn, zelfs dus je moet het heel dik aanbrengen om een ​​goede dekking te verzekeren.

Stap 5 – Het aanbrengen van de Dye

Als je van plan bent een patroon, moet u het uit te leggen op de patio van tevoren plaats van te gaan uit de vrije hand met de borstel. Om dit te doen, neem je rooster tracing, die zou moeten zijn op schaal en markeren het patroon zeer licht in potlood op de patio. De kleurstof wordt dik genoeg ter dekking van de markering.

Wees extra voorzichtig waar twee kleuren aan te sluiten. U moet mogelijk de eerste kleur eerst drogen voordat u de tweede toepassing. Voor patronen, is het het beste om te werken met een penseel, aangezien dit de scherpe rand die u nodig zal geven.

Wanneer u klaar bent met behulp van de kleurstof op de betonnen patio, laat ze drogen voor een volledige 24 uur daarna een kit om de kleur helder te houden toe te passen.