hoe gemakkelijk een kapstok

U kunt gemakkelijk een aangepaste kapstok die 5 hoeden kan houden of zoveel als 50. Als u een indrukwekkende verzameling van hoeden of jassen of iemand kent die dat doet, kan een kapstok een geweldige aanvulling op het huis of kan maken voor een gepersonaliseerd geschenk. Kapstokken kan een aantal stijlen en types, zowel horizontaal als verticaal zijn, afhankelijk van de soort ruimte dat ze moeten worden gebouwd voor voorwerpen en ze zijn ontworpen om te houden. Volg de onderstaande instructies om een ​​eenvoudige kapstok om zowel uw kleding en handwerk weer op te bouwen.

Stap 1: Het kiezen van afmetingen voor de Rack

Stap 2: Het snijden van de Hout

De eerste stap in het proces is het bepalen hoe lang of breed het rek moet zijn. Als de ruimte in het achterhoofd is niet erg breed, zul je altijd moet je een dun, maar lang ontwerp te kiezen. Evenzo, als het rek heeft onder een laag gelegen plafond te worden gehouden de nadruk zal moeten worden op de breedte. Hoewel de keuze van de afmetingen waarmee de rek te bouwen, is het ook noodzakelijk om de gewenste hoeveelheid tussen de haak hoed ruimte herinneren.

Stap 3: Bevestigen zijpanelen

Het rek is opgebouwd uit twee delen: het hoofdpaneel en de kleinere panelen die zijn geboord in de hoofdtekst. Het hoofdpaneel hout moet worden gesneden volgens de lengte en breedte gewenst. De kleinere panelen moeten allemaal gelijke grootte en gesneden zodat ze kunnen worden toegevoegd aan de zijkanten van het hoofdpaneel (verticale rek) of de onderzijde van het paneel (horizontale rek) zonder te dicht bij elkaar.

Stap 4: Afwerking van de Rek

Gebruik een boor om gaten in het hoofdpaneel te maken voor de vaststelling van de kleinere stukken. Deze gaten moeten zich aan dezelfde afstanden hele. Het is raadzaam om deze gaten in een afwisselend patroon te maken zodat de petten keurig kan hangen. Bevestig de kleinere racks in de belangrijkste bedienen door gebruik te pinnen. Zet in haken in deze kleinere panelen.

De laatste stap is om het hout te wrijven goed om het te glad. Nadat het hout is allemaal gelijkmatig opgedoken, nevel kleur het of schilderen in een mooie schaduw en laat ze drogen. Zodra dit is gebeurd affix de kapstok op de muur met behulp van de boor en haken.