hoe gemakkelijk een picknick bankje

Het bouwen van uw eigen picknick bankje kan een leuke en lonende project. Een picknick bank hoeft niet te worden een deel van een reeks om nuttig te zijn. U kunt een klein bankje te bouwen en plaats deze in een tuin als een decoratief stuk of gebruik een grotere versie voor zitplaatsen met een zwembad, in de tuin of rond een vuurkorf. Volg de onderstaande om effectief te bouwen uw eigen picknick bank de eenvoudige stappen.

Het hout dat u kiest voor dit project van invloed kunnen zijn van het gebruik van de bank. Een sterke hout zoals ceder is ideaal voor het werkelijke gebruik, terwijl je pine zou kunnen gebruiken als het doel is meer decoratief. Ongeacht het gebruik, moet u het hout voor te bereiden. Gebruik het schuurpapier licht zand elk stuk hout naar beneden. Wees extra voorzichtig van de snijranden want dit is waar splinters meestal zal vormen. Veeg het hout met een tack doek om zaagsel te verwijderen.

Stap 1 – Bereid de Hout

Zand de behandelde board 2×10-inch board je zult gebruiken voor de picknick bank indien nodig. Speciale aandacht besteden aan de zijkanten en de bovenkant die kunnen splinteren uit. Veeg het hout af met water om de poriĆ«n van het hout te openen. U kunt dan vlek het hout met welke methode u verkiest. Na een laag of 2 van de vlek, kunt u verder voor te bereiden de picknick bankje door het toevoegen van 1 tot 3 lagen van polyurethaan.

Stap 2 – Het maken van de Benen

De meest stabiele constructie is om de poten vormen een “X” of deze correct verdeelt het gewicht. Leg het lange stuk hout op het werkvlak. Plaats twee kleine stukjes hout bovenop elkaar en de ruimte uit elkaar een X vorm. De bovenkant van de poten moet binnen de beperkingen van de breedte van de bank.

Stap 3 – Bevestig de Bench

Op de dwarsdoorsnede van de benen, plaats een beugel boor dan schroefgat in het midden van het hout. Steek een bout door het gat en de beugel en veilig met een noot. Herhaal dit met de tweede set voor de benen. Boor een gat in de bovenkant van elk been waar de picknick bank zal hechten aan de benen.

Op de bank, meet 4 inch vanaf iedere kant en maak een markering. Leg een paar benen in deze markering, en een set van merken die op een lijn met de gaten je geboord. Herhaal dit voor de tweede set van de benen. Boor gaten in deze merken installeer dan de bouten door de zitting en in de benen.