hoe groene energie certificeringen te krijgen voor uw nieuwe woning

Het krijgen van uw nieuwe woning gecertificeerd met groene energie certificeringen is niet moeilijk te doen, zolang je begrijpt en volg de richtlijnen aan de voorkant. Er zijn verschillende normen die er zijn dat je “groene” certificering zal geven. Sommige van de certificeringen aangeboden kan u toestaan ​​om speciale financiering te verkrijgen of u kunt in staat zijn om deel te nemen aan een programma dat wordt aangeboden. Daarnaast worden groene huizen steeds een populair onderwerp voor thuis wederverkoop en zal altijd verhoging van de waarde van uw huis. Tot slot kunt u deze certificeringen proberen om het milieu te helpen en om uw voorlichting voor groene energie-eisen te laten zien. Wat ook het geval of het scenario, vindt u een stapsgewijs proces loopt u door hoe je moet gaan over het krijgen van uw huis gecertificeerd met een groen energielabel certificering te vinden.

LEED-normen zijn de duurste soort normen die u kunnen zoeken voor uw huis. Dit programma begon oorspronkelijk uit alleen van toepassing op commerciële gebouwen en nu is onlangs overgegaan tot de residentiële huis verkoop markt. LEED staat voor “leiderschap op het gebied van energie en milieu-ontwerp”. Het wordt beheerd door de raad US Green Building. Om uw nieuwe woning LEED-gecertificeerde, moet u een getrainde inspecteur huren. Dit kost ergens tussen de $ 500 en $ 5.000 dollar gemiddeld. Deze inspecteur geeft de locatie en de verbanden, duurzame locaties, energie en de sfeer van uw huis te evalueren. Zij zullen ook water efficiency van het huis en de kwaliteit van het binnenmilieu te beoordelen.

Stap 1 – Beoordeling LEED-certificering

In eerste instantie pas, zal uw huis waarschijnlijk niet passeren de LEED-certificering. In dit geval zal uw inspecteur u een lijst van dingen die je moet doen om uw huis te krijgen om door te geven aan LEED specificaties geven.

Stap 2 – Geef je mening over de Nationale Green Building Standard

Deze norm geldt groene praktijken die op dit moment in een verscheidenheid van gebieden worden opgenomen. Ze worden verwerkt in nieuwe woningen, hoogbouw multi-family gebouwen. Ze worden ook toegevoegd aan renovaties en aanvullingen. Deze norm beschrijft de relatieve praktijken. Het Gegevens ook de exploitatie en het onderhoud technieken en eisen. Het gaat over water efficiëntie en de kwaliteit van het binnenmilieu. Uw bouwer moeten zich bewust zijn van de volgende drempels

Stap 3 – Beoordeling Energy Star Kwalificaties

Vraag uw bouwer als uw huis een van die normen kunnen bereiken. Niet alleen zal je blij als een huiseigenaar zijn, maar het bouwt hervatten van de bouwer.

Dit type certificaat wordt beheerd door de afdeling US EPA en de VS van Energie. Dit is een soortgelijk programma als de energie-star rating voor toestellen. Het wordt gebruikt door bouwers van nieuwe woningen op de wenselijkheid van het huis te verbeteren. Neem contact op met uw aannemer over de vraag of ze hebben bereikt of overtroffen een van deze kwalificaties. Een aantal van de items gebruikt kunnen zijn: hoge prestaties ramen, efficiënte koeling en verwarming componenten en gebruik van energie sterren beoordeeld verlichting en apparatuur.