hoe houten oprit poorten afmaken

Houten oprit poorten kunnen privacy en veiligheid toe te voegen aan een huis, en ze kunnen ook een mooie decoratieve aanraking toe te voegen. Overspuiten van hout duurt een beetje tijd, maar kan maken poorten kijken gloednieuw. Nieuwe onafgewerkte poorten moet zo snel mogelijk aan water en de zon schade te voorkomen worden afgewerkt. Als u ervoor kiest om te schilderen, hout moet net zo zorgvuldig worden voorbereid op een langdurige, goed uitziende resultaat te garanderen.

Stap 1 – Begin met een schoon oppervlak

Als je het overspuiten van uw houten oprit poorten, moet u een eerdere verf of vlek te verwijderen. Een hogedrukreiniger kan u helpen om losse verf te verwijderen. Je moet ook zand het hout grondig naar de rest van eventuele losse verf te verwijderen. Schuren zal vlek te verwijderen op gebeitst hout en voor te bereiden voor een nieuwe jas. Als u een hogedrukreiniger te gebruiken, laat een of twee dagen voor de poorten om grondig te drogen voordat u begint met het beëindigen van het hout.

Stap 2 – Kies de juiste Weer

Aangezien uw houten oprit poorten buiten worden geïnstalleerd en kan niet binnenshuis worden gebracht, er zeker van zijn dat er geen regen voorspeld voor enkele dagen voordat u begint met het overspuiten van hout of kleuring voor de eerste keer. Droog weer zal toestaan ​​dat de vlek (of verf) goed laten drogen en sluit het hout naar behoren.

Stap 3 – Kies een Stain

Als u een houten omheining die al klaar is, maken gebruik van dezelfde vlek op de poorten voor een gecoördineerde look. Anders, een vlek die overeenkomt met een schaduw te vinden op de buitenkant van uw huis is een goede keuze. Je hebt een verscheidenheid aan keuzes in hout afgewerkt, zodat de kleuren te vergelijken met de kleuren rond uw afrastering als gras of bloemen zijn ervan overtuigd dat u de look. Kies een vlek dat het hout van zowel water en schade door de zon te beschermen, als een product dat UV-remmers en een weerbestendige afdichting bevat.

Stap 4 – Bereid de omgeving

Gebruik een doek, kranten, plastic of een andere barrière om te voorkomen dat het krijgen van vlek op uw oprit. Plaats deze onder het hek en vergeet niet om het even welke planten of struiken die kunnen groeien in de buurt van het hek berichten te dekken. Gebruik schilderstape om alle hardware te dekken om te voorkomen dat vlek op die stukken.

Stap 5 – Breng Stain

Gebruik een tack doek om stof en vuil. Vervolgens de vlek voorzichtig toepassing op de houten oprit poorten. Probeer de beits in de richting van de houtnerf. Een verfroller werkt goed voor grote, vlakke gebieden en een klein penseel kan u helpen vlek toe te passen in een gesneden of gedetailleerde gebieden, en rond hardware. Gebruik geen lijnen in verschillende richtingen zoveel mogelijk, zelfs in deze kleine gebieden.

Stap 6 – Als u ervoor kiest om Paint

Schilderij kan op dezelfde manier, maar gebruikt een geschikte primer eerst. Een olie primer is uw beste weddenschap. Voor de tweede laag kunt u kiezen voor olie of latex, afhankelijk van de aard van de afwerking die u wenst.