hoe in te dienen in een uitgeklede kruiskopschroevendraaier

Er is niets meer frustrerend dan te proberen om een ​​schroef vast te draaien met een kruiskopschroevendraaier, alleen te vinden dat de schroevendraaier te beschadigd om aankoop op de schroef te vinden. Wanneer dit gebeurt, kan het verleidelijk te geven wat project waaraan u werkt helemaal zijn. Maar er is hoop. U kunt een uitgeklede schroevendraaier vast te stellen met behulp van een eenvoudige metalen bestand en een beetje inspanning. Wat volgt, moet u voorzien van voldoende informatie, zodat je het zelf kunt doen, en direct terug in het project dat je echt wilt doen.

Om te beginnen, moet u uw schroevendraaier vast te klemmen op zijn plaats, zodat u deze gemakkelijker kunt indienen. Vastklemmen je schroevendraaier strak en correct zal je ook helpen nauwkeurig bestand en schade te voorkomen.

Stap 1 – Opstellen

Los je ondeugd, plaats de schroevendraaier. Plaats een schroevendraaier zodanig dat de bedrijfseind ​​steekt voorbij de rand van de bankschroef, maar nauwelijks. Als het einde niet uit te steken, zult u niet in staat zijn om het bestand. Echter, als het einde steekt te ver, de schroevendraaier heen en weer te buigen iets zoals u het bestand, waardoor het trillen en bewegen onder uw dossier, potentieel verpest al het werk dat je doet.

Stap 2 – Voorbereiden van de File

Gebruik een harde borstel voor het reinigen van uw dossier. Dit verwijdert alle kleine stukjes materiaal uit het en vermindert de kans dat u per ongeluk de schade aan uw schroevendraaier zal toenemen. Als u tevreden bent dat uw dossier volledig schoon is, kunt u doorgaan.

Stap 3 – Het indienen van de tip

Voordat u daadwerkelijk vast te stellen de schroevendraaiers vermogen om te werken op de schroeven, is het waarschijnlijk dat je zal moeten de punt vast te stellen. De beste manier om dit te doen is door het bestand op de punt van de schroevendraaier. Dit zal het grootste deel van de schade van de schroevendraaier te verwijderen, omdat het waar de schroevendraaier is gebogen en gestript zien.

Stap 4 – Vaststelling van de Strippen

Gebruik je metalen bestand op de punt van de schroevendraaier totdat u het ergste van de schade hebben verwijderd. Werk langzaam, en maak lange passes die optimaal profiteren van de lengte van de file. Als je te snel werkt, of gebruik maken van korte slagen, loop je het risico verscheuren het puntje van je schroevendraaier en het maken van uw problemen nog erger.

Nu dat je het ergste van de schade hebben verwijderd, is het tijd om de laatste problemen te verwijderen en geef uw kruiskopschroevendraaier bruikbaar nogmaals. Plaats uw metaal-bestand in een van de groeven van uw Phillips schroevendraaier. Beweeg het heen en weer tot de oorspronkelijke vorm van de groef wordt hersteld. Ga door naar de volgende groove en het herstel van het op dezelfde manier. Als het moeilijk is om toegang te krijgen, kunt u de vice los, draai je je schroevendraaier, en probeer het opnieuw. Herhaal dit proces tot alle groeven van uw schroevendraaier worden hersteld.

Zodra je dit hebt gedaan, moet uw schroevendraaier zo goed als nieuw zijn.