hoe je akoestische panelen te installeren

Het toevoegen van akoestische panelen op uw kamer kan geluidstrillingen verzachten, het voorkomen van geluid reizen waar het niet wilden en beperkt ook het effect van de echo.

Zorg ervoor dat uw kamer is goed geventileerd als u met behulp van lijm om de panelen te bevestigen. Gebruik je meetlint om te meten aan de muur gebied dat u wenst om te werken aan te meten. Maak een basis schets van uw kamer met een potlood en papier om de hoeveelheid akoestische panelen die u nodig oordelen, idealiter zou je een paneel te plaatsen om de 12 inch. Verzamel al uw gereedschap en je bent klaar om te beginnen.

Stap 1 – Voorbereiding

Zodra u uw plan hebt voltooid, gebruik je meetlint en potlood te markeren de gebieden waar u wordt de installatie van de panelen. Beslissen hoeveel gespietst clips die u zal gebruiken om uw panelen aan de muur, om veilig te zijn moet je echt op zijn minst gebruik maken van vier clips om het paneel veilig te maken. Knijp wat lijm op de achterkant van een gespietst clip en druk op lijm kant naar beneden op de eerder aangewezen gebied van de muur. Blijf de resterende clips lijm op de muur voor elk paneel.

Stap 2 – Kies een locatie

Zet uw akoestisch paneel over en toe te passen wat lijm op de achterkant van elk paneel, zorgvuldig pick-up het paneel en de line-up tegen de gemarkeerde gebied op de muur. Druk stevig op het paneel op de muur met je vuist, het waarborgen van de clips in te bedden in de achterkant van het paneel. Voordat u naar uw volgende paneel controleren of uw boord van de muur heeft voldaan, zo niet opnieuw op met vuist. Herhaal dit proces voor elk paneel.

Stap 3 – Installeer de panelen