hoe je een back-blokker met een gipsplaten schroef pistool installeren

Een gipsplaten pistool, de schroef soort model, is essentieel tijdens gipsplaat installatie. Het ontwerp van de tool maakt het installatieproces een stuk eenvoudiger en sneller dan bij gebruik van een accuboormachine. Dit gereedschap kan worden gebruikt om de gipsplaat te bevestigen aan een back blocker. Een back blocker is een stuk hout bevestigd aan de achterzijde van twee stukken gipsplaat zodat de verbinding door de twee panelen niet duidelijk geworden na de installatie.

Meet het gehele oppervlak van de wand te voorzien van gipsplaten. Schaf voldoende gipsplaten panelen om het hele gebied te dekken. Bepalen waar de back-blokkers zullen worden geplaatst. Doe dit door de droge montage van de panelen op de muur. Iedere stootvoeg niet gecentreerd op een stud moet worden bevestigd aan een blocker. Planning van de installatie correct om te komen met een professionele afwerking.

Stap 1 Bereid je voor Drywall Installatie

Plaats het eerste paneel op de muur. Zorg ervoor dat het paneel is gelijk met de muur hoeken. Met behulp van een gipsplaten schroef pistool, zet het paneel aan de stoeterij en de ruimte ze 6 inches van elkaar. Aan de andere rand van het paneel, plaats het terug blocker aan de achterkant. Als de blocker heeft metalen poten, draai ze om te passen in de stoeterij baai. Centreer de blocker aan de rand van het paneel.

Stap 2 – Bevestig de panelen

De schroeven moeten 6 naast elkaar op afstand van elkaar en zo dicht mogelijk bij de rand van het paneel. Om ervoor te zorgen de schroeven gelijkmatig verdeeld, markeer de posities correct met een potlood en een meetlint.

Stap 3 – Schroef de Blocker aan de gipsplaten

Om de schroef pistool, laad een gipsplaten schroef in de boor. Stel de kraag nabij het uiteinde van de boor hetzij naar rechts of naar links afhankelijk van de diepte van de schroef altijd nodig. Je wilt niet dat de schroef te diep in de gipsplaat. De schroef mag alleen laat een kuiltje. Daarom doe wat testen op een stuk van gipsplaten eerste tot de knie te krijgen alvorens de eigenlijke gipsplaat installatie.

Stap 4 – Bevestig de Joint en Aangrenzend Panel

Tijdens het rijden de schroeven, wees niet naar de metalen poten op de rug blocker raken. Gebruik een potlood om de plaats van de metalen poten om fouten te voorkomen markeren.

Schuif de daaropvolgende paneel en stoten deze licht tegen de eerste die de blocker te dekken. Terwijl het stevig op de plaats houden, drijven schroeven in de verbinding en in het midden van de blocker. Daarna rijdt schroeven keurig de rand van het aangrenzende paneel in de blocker. Alle gebruikte schroeven moeten 6 inches uit elkaar worden gespreid.

Dit gehele proces wordt niet uitgevoerd om de panelen te buigen, maar om ze verankeren aan de rest van de wand. Ga door met de installatie op dezelfde manier en hebben betrekking op de gewrichten met modder volgende installatieprocedures juiste gipsplaat.