hoe je een clawfoot bad douchegordijn staaf installeren

Het installeren van een clawfoot bad douche staaf voegt esthetische waarde aan een badkamer. De douche stang kan een mooi gordijn te houden, het toevoegen van zowel privacy en stijl. Omdat de klauw voet bad douche is meestal uit de buurt van de muur, kan de klauw voet douche Rod het hele gebied van de douchebak omvatten. Een douche stang kan helpen bij het gordijn slide rond het bad. Vergeet niet dat de klauw voet bad douche Rod nodig heeft om de vorm van je klauw voet bad te passen, omdat het dekt het bad.

Meet vanaf het plafond tot de vloer. Deze meting zal de omvang van de clawfoot buis glijstang en de lengte van de buizen van de glijstang bepalen. De meeste clawfoot bad douchestangen komen op maat gesneden. Zodra u deze dimensies, schrijf ze op. Het gordijn is misschien een beetje groter dan de douche-bad, maar het mag nooit kleiner zijn.

Stap 1 – Het meten van de Space

De douche staaf moet worden ondersteund door 3 punten. Deze 3 steunpunten zal de clawfoot bad douche Rod houden van wordt dan geactiveerd of wegglijden. Vervolgens zal haakjes nodig om de douche Rod naar de rest van het bad apparaten aan te sluiten, zoals het bad sanitair, het plafond en de muren.

Stap 2 Bepalen waar te mounten

Gebruik de metingen die u heeft om uw clawfootton staaf op maat gesneden, zodat de klauw voet bad staaf te passen in die ruimte. Gebruik de buis snijder, en vergeet niet dat u alleen de vrouwelijke uiteinden van het bad moet snijden. Het mannetje uiteinden van de staaf moet aangesloten worden overgelaten. De steunstaven moet worden gemeten. Ze verbinden het gordijn aan de montagebeugels.

Stap 3 – Het snijden van de Clawfoot Tub Rod

Voor deze stap je de hulp van een andere persoon nodig. Terwijl de andere persoon staat in de clawfoot bad, vraag hen dan om de stang vast te houden terwijl u de beugels bevestigen. Bevestig de beugels aan het punt ankers te ondersteunen.

Stap 4 – Opknoping the Shower Rod

Zodra u de clawfoot douche Rod hebt geïnstalleerd, hang de gordijnen om voor hen de hele clawfoot douchebak envelop. Vergeet niet dat het het beste om de douche te gebruiken met het gordijn opknoping in het bad, in plaats van uit, zodat het water niet lekt over de hele badkamervloer.

Stap 5 – Aanbrengen van het douchegordijn