hoe je een clean-out plug installeren in een drain

Het installeren van een cleanout plug in een afvoer kan een loodgieter om toegang te krijgen tot de afvoer met een slang of vijzel tool. Dit project is niet zo ingewikkeld als het voor het eerst ook mag klinken. Oudere stijl aftappluggen bestaan ​​uit een massief stuk bevestigd aan een ketting en zijn nog steeds te vinden op oudere stijl sanitaire systemen. De overgrote meerderheid van riolering in nieuwere huizen zijn ontworpen voor montage met de nieuwere verschillende reinigingsmechanisme pluggen. Nieuwer stijl pluggen bestaan ​​uit een rubberen ring tussen twee platen, met een vleugel moer in tussen.

Zorg ervoor dat u het gebied rond de afvoer gat met de handdoek goed drogen voordat u het reinigingsmechanisme stekker. Zoek de vleugelmoer aan de bovenkant van het reinigingsmechanisme plug en draai het met de waterpomptang.

Stap 1 – Draai Wing Nut

Draai de bodemplaat van de plug opzij en schuif het in de afvoer gat, het bijhouden van de vleugelmoer op de top van de afvoer. Draai de bodemplaat, zodat het strak tegen de afvoer.

Stap 2 – Plaats Cleanout Plug

De vleugelmoer dient te worden verscherpt, totdat beide platen van de plug vlak tegen de afvoer worden gedrukt, de wasmachine moet ook alle resterende gat te vullen.

Stap 3 – Draai Wing Nut