hoe je een crossmotor stuurdemper installeren

Een stuurdemper is een onderdeel dat aan uw crossmotor kunnen worden toegevoegd om te voorkomen dat de besturing goed werkt. Met behulp van een stuurdemper daadwerkelijk helpt om een ​​wankele en ongelijke rit te voorkomen. Zonder de demper, kan uw crossmotor te trekken naar rechts of trekken naar de onnodig links. Om een ​​stuurdemper hechten aan de crossmotor, zult u nodig hebt om het toe te voegen aan de bovenkant van het stuur waar de bars vork.

Crossmotoren variëren van een fabrikant naar de andere. Bovendien wordt een crossmotor niet als een normale motor. Er zijn montagesets die speciaal zijn ontworpen en te ontwikkelen voor elke individuele crossmotor. Zorg ervoor dat u de montage-kit die specifiek is voor het merk, model en bouwjaar van het apparaat. Zodra u de montagekit hebben opgepikt, zorg ervoor dat je ook trek uw handleiding voor uw crossmotor.

Stap 1 – Begrijp Dirt Bikes Vary en te inspecteren uw fiets

Omdat de stuurdemper op je stuur moet worden geïnstalleerd, maat voor een locatie die uit de weg en zal niet interfereren met de werking van de motorfiets.

Stap 2 – assembleert de Unit First

Zorg ervoor dat uw stuur genoeg speling om de stabilisator te passen. Je moet ook zeker zijn dat de stabilisator kan worden gecentreerd over uw fiets balhoofd. Verschillende stabiliserende eenheden hebben verschillende manieren te monteren op het toestel en je nodig hebt om welke positie op de bar die u kiest voor uw fiets te bepalen en kies de demper dienovereenkomstig. Er kunnen verschillende positionering keuzes voor je.

Stap 3 – Bevestig Fittings aan het Onderstel

Assembleert de demper voor het begin van de installatie als deze nog niet is gemonteerd.

Stap 4 – Monteer de Damper

Bevestig het frame beugel aan het frame op de locatie vermeld in de handleiding voor uw specifieke fiets. Je zult waarschijnlijk nodig om de bovenste kroonplaat te verwijderen, zodat u het frame beugel rond het hoofd buis kan schuiven. Draai de montage goed. De installatie kit zal een stuur bevestigingsclip bevatten. Vervang die van uw fiets met de ene in de kit. Draai naar beneden.

Stap 5 – Pas de Toren Pin

U bent nu klaar om de demper te monteren. Installeer de domper op de bevestigingsclip en dienovereenkomstig te scherpen.

Stap 6 – Check Alignment

De toren pen zullen zweven en moet ook door de bovenkant van de demper verbindingsarm komen. Wees er zeker van dat het gewoon doorkomen. De link arm mag niet bottom-out.

Ga op de fiets. Kijk van de demper koppeling arm aan de ruggengraat. Wanneer het stuur recht zijn, moeten deze line-up. Vervolgens verplaatst het stuur heen en weer, van aanslag tot aanslag. Als er niets schaafwonden, maakt contact of bindt, heeft u de klep in de juiste positie geïnstalleerd. Controleer het stuur stop om te zien dat de klep niet in de weg. Wees er zeker van dat het stuur stops werken eigendom of je kan pure pin van de fiets beschadigen.