hoe je een draagbare generator te aarden

Het is essentieel dat u uw generator zorgvuldig omgaan met het oog op een elektrische schok of zelfs executie te voorkomen. Het eerste wat je moet weten over de aarding van de generator is om te controleren en ervoor te zorgen dat de generator droog is, doe het dan niet gebruiken in natte omstandigheden. Zorg ervoor dat uw handen droog bij het opzetten van een generator. Zorg ervoor dat u de generator op een droge ondergrond te stellen en proberen te schuilen uit elke vorm van vocht.

Het is belangrijk om het apparaat rechtstreeks aansluiten op de generator. Als er een verlengsnoer het zal moeten een heavy-duty type dat speciaal wordt gebruikt voor buiten te zijn. Het moet een die je kent, kan de belasting van elektrische apparaten te behandelen. Sluit nooit de generator in een stopcontact. Het heeft geen zin om dat te doen als u het nodig om de macht items in het huis als gevolg van een stroomstoring.

Vermijd elektrische gevaren

Bewaar de brandstof die u gebruikt om de generator uit de buurt van de generator draaien op een veilige plaats. Zorg ervoor dat er geen lekkages onbeheerd achter. Opruimen niets van of de dampen kunnen daadwerkelijk te activeren een onstabiele atmosfeer wanneer het wordt gecombineerd met de kracht gebruikt om de apparaten die u nodig hebt te gaan bedienen. Geen brandstof toe te voegen aan de generator terwijl deze nog loopt.

Bewaken van de opslag van brandstof van de generator

U moet zich ervan bewust zijn dat de meest voorkomende ongeval of overlijden als gevolg van een generator is afkomstig van koolmonoxide vergiftiging. Generatoren genereren veel koolmonoxide en is gemakkelijk gemist omdat je niet kunt ruiken, dus het is verstandig dat je nooit de generator in gesloten plaatsen te laten rijden. Laat nooit jezelf te zijn rond het te lang van een periode van tijd. U moet een stroom van frisse lucht te krijgen wanneer het proberen om te werken met een generator. Een zeer belangrijk ding om te doen zou zijn om een ​​alarm dat werkt op batterijen die in staat is om u te waarschuwen dat er een CO2-lekkage te installeren.

Kijk uit voor koolmonoxide

Je moet ervoor zorgen dat u een transfer switch die u zal toestaan ​​om de macht belasting verschuiven van de grid voor hulpprogramma’s om de generator. Mocht uw spanningen zijn 120 of 240 volt, van de kracht die je nodig hebt wat is een dubbele worp en dubbele pole type schakelaar genoemd. Geen overdracht schakelaar is nodig als de generator alleen het regelen van een paar dingen die direct worden aangesloten op de generator. Als aarding, altijd onthouden om koperdraad en een geaarde stang die ten minste 8 voet lang dat je dan blijft plakken de staaf in de grond voor uw uiteindelijke aarding voor ultieme veiligheid te gebruiken.

Andere dingen te letten bij Aarding Generator zijn