hoe je een dubbele pole switch installeren

Het installeren van een dubbele pole switch is vrij veel als het installeren van een eenvoudige schakelaar. Het kan een vrij gemakkelijk doe het zelf-project.

Met de juiste gereedschappen en materialen, evenals de juiste instructies, die hieronder in stap zijn voor stap vorm, moet je niet tegenkomen geen problemen met deze doe het zelf-project. Volg de veiligheidsvoorschriften, en zorg ervoor dat u de juiste items, en je moet op uw weg naar een succesvolle finish.

Stap 1 – Koop de juiste switch

Het eerste wat, evenals de belangrijkste stap in dit project te beginnen is om ervoor te zorgen dat u de juiste switch te kopen. Je zal uiteraard een tweepolige schakelaar, die wordt opgenomen met de initialen nodig hebben; DPST schriftelijk of ergens gegraveerd op de schakelaar zelf. Vaak de fout van een enkelpolige- wordt gemaakt bij de aanschaf. De initialen voor een enkelpolige- zijn zeer vergelijkbaar met een dubbele pole. Zich bewust van deze fout zal uw project een stuk makkelijker maken.

Stap 2 – Schakel de stroom

Als u het juiste switch hebt gekocht, en je bent klaar om op gang te krijgen, kunt u beginnen door het uitschakelen van de stroom met behulp van de stroomonderbreker. Anytime u te maken met de bedrading, moeten veiligheidsmaatregelen te laten plaatsvinden. Door het draaien van de stroom uit, bent u ervoor te zorgen dat je kunt werken aan uw project zonder gevaren, en afschuwelijke ongelukken.

Stap 3 – Bedrading van de Kring

Nu dat u een aantal veiligheid stappen hebben gezet, kun je beginnen met de bedrading van uw circuit. Volg eventuele instructies die u kreeg, en draad het aan de oppervlakte wanneer het tijd is om de schakelaar zelf te installeren.

Stap 4 – de Switch aansluiten

Vervolgens kun je beginnen met het aansluiten van uw werkelijke switch. Kortom, als je ooit een switch van welke aard hebt aangesloten, is het vrijwel hetzelfde. U wilt elke pool van de schakelaar los, en draad kleur om kleur te installeren. Zorg ervoor dat u strip uit een aantal coating aan het einde van elke draad, zodat het goed op elkaar hecht. Na elke bevestiging van draden, neem je draad caps en dop het uit. Draad samen alle benodigde kabels.

Stap 5 – dingen om te onthouden

Wanneer u het aansluiten van uw switch, en zijn klaar om af te maken, zorg ervoor dat je niet over aangesloten draden tussen de twee polen. Zoals hierboven vermeld, moet elke pool van de schakelaar aparte behandeling. Vergeet niet om af strip de uiteinden, en kap alle aangesloten draden.

Als u de bovenstaande aanwijzingen hebt gevolgd, en zorgde ervoor dat heb je al de juiste voorzorgsmaatregelen moet u uw project klaar bent met geen enkel probleem gevolgd. Nu heb je een werkende dubbele pole switch, dat je jezelf veilig hebt geïnstalleerd, en op de juiste. Geef jezelf een klopje op de rug voor een job well done. Goed werk.