hoe je een frameloze glazen douche deur te installeren

Een frameless glazen douchedeur is een mooie aanvulling op uw badkamer. zo’n douchedeur installeren kan de finishing touch aan een aangepaste badkamer zijn. Een frameless glazen douchedeur voegt ook luxe om een ​​standaard badkamer.

Een breed Er zijn een aantal verschillende modellen. De grootste verscheidenheid van frameloze deuren is beschikbaar op badkamersinrichting en glas winkels. Hoewel deze winkels zijn gericht op professionele aannemers en binnenhuisarchitecten, u bent van harte welkom en vindt u de deskundigheid van het personeel behulpzaam. Aangezien dit soort douchedeur populariteit wint, zal het beter beschikbaar via lokale bouwmarkten worden.

Stap 1 – Zorg ervoor dat de deur Fits

Uw deur moet komen met hardware. Inbegrepen bij de deur zal scharnieren, schroeven en een vinyl sweep onder de bodem van de deur te plaatsen.

Stap 2 – Maak de deur voor de installatie

Nauwkeurige metingen zijn altijd nodig bij de aankoop van deuren en fittingen. Nu dat je de deur in de badkamer, ervoor zorgen dat het de opening past. Als u van plan bent om zeehonden te gebruiken wanneer opknoping de deur, je moet verantwoording afleggen over hun breedte. Als er geen zeehonden worden gebruikt, moet de opening roughly.25-inch breder dan de deur.

Stap 3 – Aanpassing van de Deur in de juiste positie

Zoek de scharnieren en de deurgrepen. Gebruik je schroevendraaier om de scharnieren en deurklink hechten aan de glazen douchedeur. Bevestig de scharnieren in het midden van de uitsparing in het glas. Scharnieren in het midden van de opening bevestigd laat het breedste scala van de beweging voor de aanpassing. Draai de schroeven met de hand. Als uw deur kwam met pakkingen, breng ze nu.

Stap 4 – boorgaten

Een houten shim is een stuk hout dat wordt gebruikt om grote wedstrijden te verheffen. Ze kunnen vinden op de lokale home improvement winkels in verschillende breedtes. U hoeft niet een grote shim nodig hebben om de deur van de grond te verhogen.

Stap 5 – Place Vinyl Sweeps

Use.225-inch shim. Het verhogen van de deur van de vloer kunt u het correct positioneren. Plaats de deur in de gewenste positie en de SP dat de deur waterpas.

Gebruik het metselwerk beetje piloot gaten in de tegel. Voordat u een analyse, op de punten met een potlood zodat de gaten in de juiste positie. Gebruik de stud finder zodat de schroeven hechten aan de tap. Druk van hoge kwaliteit ankers in de pilot gaten en schroef de deur op zijn plaats.

Plaats de vinyl sweep op de drempel. Open en sluit de deur een paar keer om ervoor te zorgen dat het beweegt soepel.

Dat is het. Geniet van de weelderigheid van uw nieuwe douche.