hoe je een goede band afdichting te krijgen

Het krijgen van een band afdichting recht kan een lastige klus zijn. Terwijl de band kit flessen helpen om u te begeleiden door het proces, deze labels zijn slechts zo groot en kan alleen zo veel informatie geven. . In plaats daarvan moet je weten hoe je er zeker van dat de band zegel is zo sterk mogelijk zijn; benodigdheden die u nodig hebt, om uw band af te dichten, moet u: bandenspanningsmeter, fles bandendichtmiddel, borstel kit materialen toe te passen, om te schoon band en zeepsop mengsel, Leer de tekenen van een band lek; Als je hebt gemerkt dat uw rijden is iets hobbeliger dan gebruikelijk, uit te gaan en controleer de bandenspanning van uw autobanden. Misschien vindt u een of meer verliezen lucht. Controleer de bandenspanning nogmaals na het rijden om te zien of er iets is veranderd. Dan kunt u een lek in een of meer van de banden. Andere tekenen van de band lekken zijn banden die eruit zien alsof ze zijn flat in vergelijking met de grond waarop ze geparkeerd,. Vind de Lek, Voor het toevoegen van de kit om uw band, moet je om het lek te vinden. Neem een ‚Äč‚Äčoplossing van water en zeep en spuit het over het gehele oppervlak van de band. Dit zal helpen u zien waar de lekken kunnen zijn. Waar er luchtbellen aan het oppervlak, betekent dat dat er lucht die via de band. Als u geen luchtbellen te zien, probeer het gebied opnieuw spuiten. Als er nog steeds geen bellen, kan je niet over een lek. Neem contact op met een monteur voordat u verder gaat in deze zaak,. Reinig de Ruimte; Zodra u het lek gevonden hebt, moet je deze band schoon te maken. Door het verwijderen van vuil of ander afval, gaat u ervoor zorgen dat deze kit is het vasthouden aan de band en aan niets anders. Wanneer vuil op de band, kan de kit niet voor die volledig, waardoor het lek blijven, hoewel misschien langzamer. U kunt de band schoon te maken met warm water en zeep om ervoor te zorgen dat het zo schoon mogelijk. Een staalborstel is een andere manier om de velg reinigen als het vuil en in contact komt met de band;. Voeg de Sealant; Nadat de band is opgedroogd de reiniging, voeg enkele korrels van het afdichtmiddel op het oppervlak. Met een borstel deze kit aan de omgeving, borstelen een dunne laag op het oppervlak. Dan verf een dikke vacht van de sealer op de band weer te zorgen voor de afdichting is volledig bedekt het lek;. Controleer resterende lekkage; Als je eenmaal hebt geborsteld op de kit en je tevreden bent, zet de band terug op de auto. Neem het zeepwater oplossing opnieuw en spuit het op de band. Controleer of er geen nieuwe luchtbellen naar de oppervlakte komen. Als er bellen, moet je meer kit toe te voegen aan de band om ervoor te zorgen dat het een goede afdichting. Zo niet, dan kun je de band te vullen met lucht en verder op weg;. Een goede band zegel is eenvoudig te beheren als je begrijpt hoe het lek te vinden, hoe het te verdoezelen, en hoe u ervoor zorgen dat uw werk is voltooid.