hoe je een gordijnrail te lossen

Niet alleen gordijnen maken van een huis kijken huiselijke, maar ze bieden privacy, evenals uit het houden van tocht. Deze multifunctionele stukken materiaal hangen, een gordijnrail moet worden aangebracht. Gordijnrails, zoals gordijnen, zijn er in vele verschillende vormen, materialen, kleuren en maten en kan helpen versieren en voeg karakter aan de woning. Fitting gordijnrails hoeft niet moeilijk te zijn als u de volgende eenvoudige stappen te volgen.

Meten van de grootte van het venster dat de gordijnrail vereist. Bedenk wat voor soort venster is en dienovereenkomstig te kopen. Een erker, bijvoorbeeld een gordijnrail gemaakt van een materiaal nodig zoals kunststof of aluminium, zodat het kan worden gebogen rond het venster. Echter lange en zware gordijnen moeten worden bevestigd aan een zeer sterke gordijnrail van hout of metaal. Bepaal of uw gordijn spoor is aan de muur boven het raam of het plafond worden gemonteerd.

Stap 1 – Kies Gordijn Track

Voor het gebruik van een boor, zal je nodig hebt op een veiligheidsbril en een stofmasker te zetten om je ogen te beschermen tegen alle fragmenten die door de lucht kan worden voortbewogen en zodat je niet ademen in een van de onvermijdelijke stof boren creĆ«ert. Gebruik ook stap ladders of wand ladders die lang genoeg is om te voorkomen dat zich uitstrekt zijn, omdat dit zeer gevaarlijk kan zijn. Ook kan je werk niet zo nauwkeurig zijn als het zou zijn als je ‘bovenop’ de baan. Het is verstandig om de hulp van een echtgenoot of vriend vragen om de ladders te houden en houd ze veilig.

Stap 2 – Zet Safety First

Als je eenmaal hebt besloten op een gordijnrail en waar het moet worden geplaatst, gebruik dan een boor en droeg een aantal opeenvolgende gaten op regelmatige tijdstippen in de muur. Zorg ervoor dat u genoeg om het gewicht van het gordijn spoor te ondersteunen om te boren. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat u het behoud van een rechte lijn. Af en toe, de muren zijn te moeilijk te worden geboord. Als dit het geval is, moet u een lat op de muur met schroeven en lijm op te lossen. Zodra de lijm droog is, kunt u nu boren in de lat klaar om de beugels bevestigen.

Stap 3 – Boor de gaten

Wanneer u een gordijnrail te kopen, stekkers en beugels worden vaak voorzien van het. Als zij niet op voorwaarde dat u nodig hebt om ze apart te kopen. Als de beugels zichtbaar is, is het belangrijk u haken die in overeenstemming met de gordijnrail gebruiken. Slot een plug in elk van de gaten en bevestig de beugels op hun plaats door schroeven schroeven door de beugels en in de gaten. Zorg ervoor dat ze zijn bevestigd in een goed zonder beweging.

Stap 4 – Breng de beugels

De baan zelf heeft meestal twee randen aan de achterzijde die clip op zijn plaats in de beugels. Een extra schroef kan worden gebruikt om het spoor vast aan de beugels als de randen zijn klemfitting. Bevestigen van een gordijnrail aan een maximum is in wezen hetzelfde als bevestiging aan een wand. Het is echter raadzaam om de beugels hechten aan de balken in het plafond zal zorgen voor een sterkere fitting.Be zeker beslag hechten in vaste balken en onder geen bedekking platen voor een betere applicatie.

Stap 5 – Vaststelling van de Gordijn Track