hoe je een hoek aanrecht te installeren met een kast

Een hoek aanrecht maakt U-vormig en L-vormige keukens efficiënter, omdat het optimaliseert de wasruimte en voorkomt uw borden, potten en pannen van verstrooiing over de keuken. Om deze reden is het verstandig huiseigenaren altijd overwegen keuken onderkasten waar de gootsteen zal worden geïnstalleerd. Installeren van de keukenkast met de wastafel is eenvoudig. Voor dit project zal je het volgende nodig

Vind de beste plek waar aan de keukenkast te installeren. In de meeste gevallen, een hoek is de ideale plek om de kast te installeren. Voor de installatie van het kabinet, zorg ervoor dat u het niveau van de vloer te controleren. Indien de vloer niet goed afgevlakt, voeg vulplaatjes van verschillende dikte om te dienen als de basis van de kast. Voordat u de schijven, zorg ervoor dat u de afmetingen van de kast eerst te meten en het creëren van een lay-out van het. Gebruik een meetlint en markeer de dimensie op de vloer en wanden met een potlood of stift.

Stap 1 – Zoek een goede plek om het kabinet installeren

Zodra de basis van keukenkast geïnstalleerd, bouwt het frame van de kast door stukken hout om als draagbalk. Indien nodig, knip de borden op de opgegeven hoogte met behulp van een verstekzaag of een handzaag. Om het frame te installeren, gebruik dan een schiethamer of een hamer om nagels te rijden om het hout te bevestigen.

Stap 2 – Bouw het Frame van het kabinet

Zodra het frame van de kast is geïnstalleerd, bedek het met de houten planken en plaats een spijker de planken hechten aan het frame. Gebruik een spijker ingesteld op een gladde afwerking op het hout te creëren. Laat het bovenste gedeelte van de kast vrij van de houten planken, omdat je zal installeren van een wastafel op.

Stap 3 – Installeer de raden van bestuur aan het Onderstel Cover

Zodra het kabinet op zijn plaats gezet, installeren de gootsteen op de bovenkant van de kast. De installatie van de gootsteen varieert van het ene materiaal naar het andere, dus zorg ervoor dat u de handleiding te lezen voordat de installatie van de gootsteen. Eenmaal gedaan, betrekking hebben op de rest van het aanrechtblad met een plaat van marmer of tegels.

Stap 4 – Installeer de Sink

Zodra de gootsteen goed is geïnstalleerd, moet u naar de gootsteen aansluiten op de afvoerleiding van uw huis. Om dit te doen, sluit de afvoer deel van de gootsteen om een ​​PVC-buis die leidt naar de riolering van uw huis. Zorg er ook voor dat u de kraan die wordt geleverd met uw gootsteen om het water regel van uw huis naar uw gootsteen functioneel te verbinden.

Stap 5 – Sluit de zinken naar de Drainage Line