hoe je een kastanjeboom groeien in een container

De kastanjeboom is een waardevolle bron van hout en voedsel. Geroosterde kastanjes maken van een heerlijke vakantie snack, maar u kunt ook op elk gewenst moment genieten van hen.

Kastanjes groeien tussen 30 en 180 voet, afhankelijk van de soort en de omstandigheden. Voor container groeiende, kies dan de kleinere rassen van de kastanjebomen. (Amerikaanse kastanjebomen zijn een van de grootste rassen.) Volg deze stappen voor het kweken van een kastanjeboom in een container.

Algemene tips voor het Container Groeien

Bereid uw containers, naar aanleiding van de bovenstaande tips. Het is belangrijk om twee bomen planten en houd ze ongeveer 10 voet apart aangezien twee bomen nodig voor bestuiving. Zonder elkaar, zal noch boom kastanjes te produceren.

Stap 1 – Installatie in een 10-inch Container

Vul de container 3 duim vanaf de top met een compost verrijkt potgrond. Als het creƫren van je eigen potgrond, mix zand en veenmos met natuurlijke bodem. Kastanjebomen groeien het best in de bodem met een pH-waarde tussen 5,5 en 6,0.

Stap 2 – Transplant de Zaailingen

Als u planten uit zaad, planten in het voorjaar. Leg het zaad met de platte kant naar beneden. Bedek het zaad met 1 inch van de bodem. Als u de zaden in het najaar hebben verzameld, bewaar ze in een geperforeerde plastic zak zippen in vochtige veenmos of vermiculiet bij 35 graden F.

Stap 3 – Zorg voor Container-Grown Kastanjebomen

Zodra uw zaailingen ongeveer 8 duim hoog hebben bereikt, plant ze buiten of in grotere containers. Kastanjebomen groeien snel, dus je moet om ze te verpotten minstens om de twee jaar voor geruime tijd.

Om te bepalen welke grootte van de verpakking te gebruiken op de vervaldag, het meten van de diameter van de stam van de boom. Voor elk inch diameter van de stam is, moet je een voet in zowel de hoogte en breedte van uw container te hebben. Bijvoorbeeld, indien de diameter van de boom is 5 inches, moet een container die 5 voet hoog en breed gebruikt. Wees bereid om te transplanteren in grotere containers, zoals houten vaten, als uw kastanjeboom maturiteit bereikt.

Uw kastanjeboom nog steeds kwetsbaar zijn eerste jaar, dus zorg ervoor dat uw container binnen te brengen tijdens de eerste winter. Als het mogelijk is, plaatst u uw container waar het 8 uur zon per dag kan ontvangen.

Totdat uw kastanjeboom maturiteit bereikt, water regelmatig, tot 10 liter per week als het niet veel neerslag ontvangen. Voed uw kastanjeboom met een slow-release, high-stikstofmeststof elk voorjaar.

Na ongeveer 4 jaren van groei, moet uw boom kastanjes in overvloed te produceren.