hoe je een kelder dampscherm in een kruipruimte te installeren

Een kelder dampscherm is een zeer nuttig stuk dat helpt om vocht uit het bereiken van de wanden van de kelder alvorens zich naar de rest van het huis. Dampkering is meestal gemaakt van een kunststof plaat, maar het is hoe dat vel in de kelder die het verschil tussen een goed en een installatie ineffectief maakt men aangebracht. Het installeren van een barrière in uw kruipruimte kan helpen om deze gebieden droog, het voorkomen van vocht van het bereiken van de eerste verdieping van uw huis.

Een kruipruimte verschilt van een grote kelder doordat het gewoonlijk gebouwd met een aarde vloer en het plafond is veel lager dan in een full-size kelder. Dat maakt het makkelijker voor vocht ophopen in de ruimte. Moet zorgvuldig te meten zodat het volledig droog blijft. In plaats van het combineren van de lengte en breedte van het huis, gebruik een centimeter om de exacte afstand te krijgen. Schaf genoeg barrière materiaal om dit gebied te dekken.

Stap 1 – Het meten van de Crawlspace

Je hebt een laagje asfalt mastiek achter de kelder dampscherm, zowel om te helpen bij het houden van het gebied droog en een anker waarop de barrière kan binden aan een waterdichte afdichting te vormen bieden. Verdeel de mastiek in een deel van de kruipruimte, dan laat het meestal droog. Zodra de mastiek is kleverig om aan te raken, maar niet uit de buurt van de basis komt, kun je de barrière toe te voegen.

Stap 2 – Voeg een laag van Mastic

Zodra de mastiek klaar is, kun je voeg de barrière. Plaats het stevig in de bijna-droge mastiek en vouw het rond de hoeken. Laat een 4-inch gat van de dam bij elke rand. Snijd de barrière rond obstakels zoals steunpilaren. Uw materiaal moet worden gelegd, zodat je tussen de 6-inch en 1 voet aan beide uiteinden, dat is glad tegen de muur. U kunt mastiek of breeuwen gebruiken om deze uiteinden van de stof op zijn plaats te houden. Als je gebruik maken van een kit, moet het 100% siliconen, die de muur zal verdedigen tegen vocht.

Stap 3 – Installeer het dampscherm

Leg de kunststof tot de kruipruimte volledig bedekt en er barrière over alle wanden. U kunt de randen van de barrière samen kalefateren om vocht te voorkomen dat de vorming van tussen de lakens, of je kunt gewoon plak ze aan elkaar met behulp van enkele home improvement tape. Breng een laagje breeuwen en laat het in te stellen. Herhaal dit proces tot je het hele kruipruimte hebben gedekt. Voeg een extra laag van kalefateren over de gehele ruimte zodra de ruimte is uitgerust met een slagboom. Payparticular aandacht aan de uiteinden van de platen waar de wand raken. Laat de kalefateren om te drogen.

Stap 4 – De installatie afronden