hoe je een lekkende bad overflow drain vast te stellen

De overloop deel van een badkuip kan de vloek van het leven van een huiseigenaar zijn, als de overloop een lek of een losse verbinding heeft ontwikkeld. De overloop pijp in een bad is speciaal ontworpen om niet te water in het bad te overspoelen, uiteindelijk lekken door middel van de planken en op het plafond van de volgende kamer, maar als dit essentieel pijp heeft een fout van zijn eigen, dan kunt u het water te vinden opraken van de buis, en genieten van uw plafond toch. Dit kan leiden tot schade gips, een overstroming in de onderste kamer, en zelfs met tapijten en elektrische apparaten te vernietigen in de kamer beneden. Het herstellen van de buis is niet een moeilijke taak, en het krijgen van deze klus niet de hulp van een professional nodig als je een aantal fundamentele home improvement vaardigheden. Het enige wat je hoeft te doen is te volgen een paar eenvoudige richtlijnen om het werk snel en gemakkelijk gedaan te krijgen.

De eerste stap is om ervoor te zorgen dat al het water in het huis volledig is uitgeschakeld. Doe dit door het draaien van de belangrijkste water klep in het huis, die moet worden gevestigd net buiten het huis of in de garage. Zet dit af, en misschien plak het op zijn plaats om te voorkomen dat het wordt ingeschakeld door anderen. U moet controleren dat het water uit is door het uitvoeren van de koude kraan voor een minuut of zo.

Stap 1 – Turn Off the Water

Vervolgens moet de overloop pijp uit zijn positie te verwijderen. Dit gebeurt door deze los van de aansluiting aan de achterkant van de kuip. Er moet een kleine bol met drie of vier bouten bevestigd te zijn. Deze moeten worden losgeschroefd, en vervolgens de schroevendraaier ingevoegd tussen de kuip en de pijp, en het gat verbreed met behulp van leverage (dit is te doorbreken door middel van een kit die in de join heeft geplaatst). Maak de onderkant van de buis met behulp van de sleutel en trek het uit van de aansluitleiding. Mogelijk moet u wiebelen uw overflow pijp een beetje, want er kan worden kalefateren rond deze te sluiten, ook.

Stap 2 – Verwijder de Pijp

Als dat eenmaal is voltooid, moet u het bedrag van de schade op de overloop te beoordelen. Als er veel schade, moet u zich ervan te ontdoen, en vervangen door een nieuwe pijp. Kleine scheurtjes kan worden vastgesteld door simpelweg met behulp van een lassen van ijzer om de stukken te verwarmen, totdat ze samen te smelten. Misschien wilt u een strook van tape over de las toe te voegen totdat het weer helemaal vast.

Stap 3 – Repareer de Overflow Pipe

Voordat u het project te voltooien moet je de pijp terug te keren naar het bad. Een andere oorzaak van de lekkage is een slechte fit hier, dus zorg ervoor dat u schroef de overlooppijp terug op de kuip aansluiting stevig vast. Steek de buis in de riolering verbinding hieronder, en schroef tegen het bad. U kunt een aantal breeuwen toe te voegen over de bovenkant van de joins. Vergeet niet om het water weer in te schakelen als u klaar bent.

Stap 4 – Afwerking