hoe je een openslaand raam grendel te installeren

Een openslaand raam klink zal uw ramen op slot te allen tijde te houden. Met openslaande ramen, worden de ramen vergrendeld met mechanismen genoemd sluitingen of grendels. Verschillende fabrikanten van de hardware verwijzen naar hen als verschillende dingen, maar je zult zien wanneer u op zoek bent voor vervangende onderdelen, de naam is verwisselbaar. De grendel is een metalen gesp die zwenkt en dia’s in een stationaire metalen fitting, het creëren van een slot om het raam dicht te houden. De ene kant zal worden aangebracht op de binnenkant kozijn en de ene kant zal worden aangebracht op het raamkozijn. Er zijn verschillende configuraties van vergrendelende mechanismen aantal nader aan de kant van het venster en een aantal op de bodem van het venster. Deze zijn geïnstalleerd op dezelfde fundamentele wijze. Het is een eenvoudig proces om vergrendelingen installeren. Hieronder vindt u een stap voor stap proces voor het maken van een openslaand raam grendel te installeren te vinden.

Je nodig hebt om vast te stellen of de klink zal zijn op de zijkant of de onderkant van het venster. Als u het bevestigen aan de zijkant van het venster, moet u een rechts of links grendel te kopen. Sommige vergrendelingen kunnen worden gebruikt voor zowel onder- en kant installaties en zijn instelbaar voor links naar rechts.

Stap 1 – Bepaal Positioning

Het is het makkelijkst om nieuwe hardware te installeren wanneer het raam is uit de muur en tot op een vlakke ondergrond door het meten en markeren van uw gaten is makkelijker met op zijn plaats. Als u de installatie van nieuwe ramen en hebben het raam nog niet geplaatst, kunt u het deel dat gaat op het raam eerste (de niet-bewegende deel) en het bewegende deel aan de binnenkant raamkozijn installeren nadat het raam is op zijn plaats .; op een venster in plaats houdt de grendel in een gesloten en vergrendelde stand op de plaats waar deze wordt bevestigd. Markeer de schroefgaten.

Stap 2 – Mark Holes

Als u vertrouwd bent met behulp van een boor met een lichte aanraking, voorzichtig van de ruit, druk en trillingen, kunt u starter gaten te boren in het venster met een kleine boor en het boren van zeer ondiep kleine gaatjes. Plaats de hardware over de top van je gaten en draai de schroeven in met uw boor. Gesuggereerd wordt een schroevendraaier dan boormachine,. Voor de plaatsing van de hardware op de binnenkant kozijn, kan een elektrische boor zonder vrees voor schade. Boor gids gaten, de positie van de hardware, en draai de schroeven. Als met behulp van een schroevendraaier, kunt u de gids gat stap overslaan.

Stap 3 – Steek de schroeven

Als uw metingen waren accuraat en de hardware niet bewegen als je het geïnstalleerd, klink moet line-up en wanneer u de gesp te zetten, moet het venster stevig vast.

Stap 4 – Controleer uw werk