hoe je een p val installeren om riool gas te stoppen

Riool gas kan een bron van ergernis, en het risico voor de gezondheid, in een huis waar de afvoer connector of uitbreiding afvoerleiding niet is aangesloten op een val worden. Een p-trap wordt gebruikt om de waterafvoer of verlengbuis verbinding met de afvoerbuis in de muur. Hoewel zuiveringszout kan ontdoen van die vieze geur uit het riool tijdelijk, een p-trap biedt een complete oplossing.

P-traps worden meestal geïnstalleerd onder wastafels. Als het riool gas is afkomstig van de afvoer opening in een wastafel, controleer dan de afvoer connector in de onderkant van de gootsteen. Als deze direct is verbonden met de afvoerleiding in de wand met een kniestuk, de elleboog moet worden vervangen door een p-trap.

Stap 1 – Prep het afvoersysteem

Koop een p-trap van een sanitair aanbod op te slaan. Plaats de val zij aan zij met de elleboog, ervoor te zorgen dat de armaturen worden geconfronteerd met de juiste richting. Bepaal of de afvoerpijp en de uitbreiding buis onder de afvoer connector moeten worden gesneden. Als ze dat doen, moet u een verlenging in de leidingen toe te voegen in de val armaturen om te gaan. Markeer de gebieden met een krijtje of krijt. Als de trap uit te breiden tot de afvoerpijp uit de muur te bereiken moet, de aanschaf van een koppeling om het bereik uit te breiden.

Stap 2 – Verwijder de onaangename geur

Voor het werken met de p-trap installatie, te ontdoen van de onaangename geur tijdelijk. Meng een gietbare oplossing van zuiveringszout en water en giet het in de afvoer. Na 10 minuten volgen door middel van met azijn-oplossing (1 deel water gemengd met 1 deel azijn). Laat het gedurende 10 minuten voor het spoelen met warme zoutoplossing.

Stap 3 – Snijd de Pipes

Verwijder de elleboog onder de spoelbak en verwijder de pijp uitbreiding van onder de gootsteen. Snijd de verlenging dwars door met een ijzerzaag. Snijd de draineerbuis en eventueel zodat de val goed passen in de vrijgekomen ruimte. Verwijder de bramen door de zaag achtergelaten, met behulp van schuurpapier of een bestand.

Stap 4 – Installeer de P-trap

Sluit de uitbreiding buis naar de afvoer connector. Dry passen in de val door het aansluiten van het horizontale gedeelte van de afvoerbuis en het aansluiten van het andere uiteinde op de verlenging pijp of staartstuk van de drain connector. Breng een koppeling tussen de afvoerbuis en de val indien nodig. Verwijder de val, en pas de lengte van de verlenging of de buis aan de wand indien nodig.

Voor de uiteindelijke installatie, breng dan een ruime hoeveelheid pijpafdichtmiddel verbinding aan het beslag op de val, en zet ze aan het afvoersysteem. Controleer om er zeker van dat alle aansluitingen veilig zijn, voor het verlaten van de verbinding om ‘s nachts te genezen. Laat het water lopen in de afvoer. Het water wordt ingesloten in het gebogen gedeelte van de p-val, en riool gas blokkeren.