hoe je een regengoot installeren

Het doel van een regengoot is te laten het regenwater tijdens stormen opgevangen weglopen en weg van de hoofdstructuur en het dak van het huis uitgevoerd. behoren het installeren van een dakgoot en het nemen van regelmatige goede zorg van het is essentieel en kan helpen bij het houden van de kelder te beschermen tegen waterschade tijdens regenachtig weer. Een functionele regengoot kan ook het dak, de buitenmuren van het huis en de fundamenten van het huis van het krijgen van verwend tijdens een zware onweersbui op te slaan.

Met behulp van een lijn niveau, moet u de helling van de overhead goot, die idealiter niet meer dan 1/4 of 1/2 inch voor elke 10 voet van de goot te berekenen. Gebruik een krijtje op een lijn in de lengte van de frieslijst trekken. Een gebrek aan uniformiteit in de helling zal resulteren in gehinderd waterafvoer.

De procedure voor een dakgoot installeren at Home

De volgende stap is de goten ter plaatse regelen. Deze stap wordt gebruikt om vast alle benodigde delen van de goot layout, zoals lekoliepoorten en eindkappen. Men kan deze stap ook de lengte van de goten wijzigen indien gewenst. Werken aan de grond wordt aangeraden, omdat het het werk op steigers vermindert.

Stap 1: Bereken Helling

De verbindingen en naden moeten worden geklonken en spijkers in deze stap. Naden die over elkaar liggen kan door middel worden geboord met behulp van de accuboormachine. Klinknagels van aluminium kan worden gebruikt voor het vastmaken porties. Een breeuwen instrument vol siliconenkit kan worden gebruikt voor de naden. Het breeuwen moet worden gladgestreken met een rand tool.

Stap 3: Werken aan de grond

Gutter klemmen werken om de goot te repareren op zijn plaats en dus moeten zorgvuldig worden geplaatst. De klemmen moeten worden bevestigd aan de fascia board met schroeven – een draadloze boor of een aantal spijkers en een hamer kan worden gebruikt voor hetzelfde. Goot klemmen hebben gelijke afstand van elkaar te plaatsen. Een afstand van vierentwintig inch van elkaar en zes duim van de rand is ideaal. Opdat het waarborgen blijft functionele lang, is het raadzaam om schroeven van corrosieve materialen.

Stap 4: verbindingen en naden

De goten aangebracht in stap 3 zijn binnen de aan de fascia board klemmen worden geïnstalleerd. Het is belangrijk om een ​​lichte aanraking en minimale druk op de gewrichten en de spijkers naden handhaven.

Stap 5: Het zetten in Goot Klemmen

De laatste stap is om goot klemmen te gebruiken om de gemonteerde goten stevig op zijn plaats houden.

Stap 6: Het installeren van de Goten

Stap 7: Het aanhalen van de goten

Herinner dat na de installatie van een dakgoot, is het noodzakelijk te zorgen om de levensduur en nut te verlengen.