hoe je een schoorsteenmantel hangen

Als uw schoorsteenmantel niet aan de verklaring die u wilt dat het te maken, kan het tijd om het uit ruilen voor een nieuwe. Opknoping een nieuwe mantel is een taak die u kunt ondernemen met een minimum aan deskundigheid. Hier is wat je moet weten; Stap 1:. Bezorgdheid over veiligheid

Veiligheid moet de eerste element dat je naar te kijken. De Nationale Code Fire bestaat om huiseigenaren te beschermen tegen het maken van kostbare fouten die kunnen resulteren in uw huis branden. Deze code schrijft voor dat materiaal dat brandbaar tenminste één inch afstand van de vuurhaard voor elke 1/8 inch moet deze uitsteekt. Het bevat ook een minimum van een 6-inch speling helemaal rond. Je nodig hebt om te controleren met de lokale brandvoorschriften ook. In sommige gevallen zijn de lokale voorschriften strenger zijn dan de nationale codes, in welk geval de lokale codes voorrang zou nemen; Stap 2:. Vind je Mantel

U kunt vinden over het algemeen geprefabriceerde mantels in verschillende maten en stijlen. Als uw vuurhaard is een niet-standaard vorm, kan het nodig zijn om een ​​mantel op maat ontworpen dus het zal evenredig zijn. U kunt ook mantels die niet af, zodat u het af naar uw wens zijn te vinden. Wat je uiteindelijk kiezen, maar zorg ervoor dat je de vuurhaard en de beschikbare middelen voor de schoorsteenmantel om eventuele verrassingen te voorkomen wanneer je het mee naar huis ruimte hebt gemeten; Stap 3:. Beslis over Attachment Method

Veel mensen zullen je vertellen dat je een siliconenkit kunt gebruiken om de mantel direct lijm op de muur. Anderen zullen suggereren eenvoudig teen spijkeren het stuk via de plank aan de muur. Hoewel deze werkwijzen werken, ze zijn niet erg stevig. De veiligste manier om de mantel bevestigen is om deze vast met een nok die is bevestigd aan de muur. U zult er een nodig in de lengte draaien onder de plank, en de ene op en neer in elk van de benen. U kunt dan bevestig de mantel aan de benen voor de veiligheid; Stap 4:. Leg de Mantel Together

Als u een onvoltooide mantel hebt gekocht, ga je gang en schilderen of vlekken voordat u het monteren. Als het eenmaal is gedroogd volledig kunt u beginnen door het plaatsen van de plank ondersteboven op dekzeil van een schilder. Schuif de benen in het schap. Je moet een beetje druk om het been naden strak te krijgen van toepassing. Bevestig de mantel met behulp van de hardware door de fabrikant geleverd of aanbevolen; Stap 5:. Dry Fit

Met behulp van een ander stel de mantel op de wand rond de vlamkast. Speel met de pasvorm totdat je het level. Zodra het niveau trace rond de omtrek met een potlood. Dit zal dienen als een gids wanneer je de mantel aan de muur te bevestigen; Stap 6:. De Cleats

Plaats de kikkers in de juiste plaats. Het kan enige aanpassing te nemen om de pasvorm die nodig is te krijgen. Ze hoeven niet te perfect butted tegen elkaar, alleen in de juiste positie; Stap 7:. Bevestig de Mantel

U kunt nu gebruik maken van de boor te vervelen je piloot gaten. Houd de bovenste klem tegen de muur en boor 4 piloten gelijkmatig hoewel het schoon en in de bakstenen. Bevestig de klampen aan de gaten die u hebt geboord. Leg de mantel van de kikkers en de lijn omhoog, dus het is flush en de juiste positie. Rijd afwerking schroeven om de 16 inch langs de plank weer net boven de bovenste klem. De schroefkoppen kan later worden verborgen. Vervolgens gebruikt versiering schroeven op dezelfde wijze langs de plank en de buitenrand van de benen;. Uw mantel is nu geïnstalleerd. Ga terug en gebruik van hout vulmiddel om eventuele schroefkoppen te verbergen, plak er geen versiering werk en geen touch-ups die nodig kunnen zijn.