hoe je een sectionale garagedeur te installeren

Een sectionele garagedeur is een vrij eenvoudige installatie als de meeste van de onderdelen die u gaat worden met behulp van zijn al op hun plaats. Dit is een eenvoudige vervanging baan waar je het verwijderen van de oude deur en het installeren van de nieuwe. Meestal zijn de deur wordt geleverd in een kit die monteren en de installatie. Sommige van de kits hebben decoratieve panelen dat bepaalde plaatsing vereisen en anderen komen met ramen. Ongeacht de accessoires die u kiest, wordt de buitenkant van uw huis worden verbeterd door een nieuwe sectionele garagedeur.

Voorafgaand aan de aankoop van uw vervangende sectionele garagedeur die u nodig hebt om nauwkeurig te meten van de bestaande deur. Om nauwkeurige metingen te verkrijgen, moet u de binnenkant meting uit te voeren van kozijn tot deur frame en vanaf de top van de opening naar de vloer.

Stap 1: Meet Bestaande Deur

Zodra de vervangende sectionele garagedeur komt u nodig hebt om de oude deur te verwijderen. Eerst moet je naar de bronnen vrij te geven. Dit wordt gedaan door het plaatsen van de ½-inch stangen door de gaten in de torsieveer kegel geplaatst. Zorg ervoor dat u een veiligheidsbril te gebruiken voor dit deel van de operatie. Maak de set schroeven en draai de veer slechts een kwartslag per keer. Zodra de veren worden vrijgegeven kunt u de deur te verwijderen en opstijgen van de tracks.

Stap 2: Verwijder Oude Deur

Zodra de oude deur is verwijderd, moet u het weer strippen bevestigen. Dit gaat onder in het bodempaneel. Bevestig vervolgens de trapas. Nu moet je om te beginnen met het bevestigen van de lift kabel. De deurpanelen bevatten studs aan elke zijde waarop de kabel wordt bevestigd. Plaats het onderste paneel op zijn plaats en zorg ervoor dat het niveau van het niveau. Zet hem op zijn plaats met de hulp van een paar nagels onder een hoek om het te houden zonder nagelen het aan het frame. Line-up van het tweede paneel en zet het op een soortgelijke manier en sluit het dan in positie met de relevante scharnieren. Bevestig het derde paneel met een truss om het te steunen. Doe hetzelfde voor de rest van de panelen tot volledige. Op dit moment vindt u de rollen in de scharnieren te installeren. Voeg de gewenste scharnieren naar het midden van elk paneel en plaats de vergrendeling in positie.

Stap 3: Monteer de nieuwe deur

In dit stadium moet u de beugels hechten aan de tracks. Vindt de buitenrand van de opstaande spoorpositie via desbetreffende rollen en plaats het spoor boven op de rollen.

Stap 4: Tracks

De track beugels moeten nu worden beveiligd. Spijker ze in de positie en boor een aantal pilot-gaten voor hen te schroeven in positie. De nummers moeten nu met bretels van hoekijzer aan het plafond balken te worden bevestigd. Met behulp van bouten en moeren hechten het circuit in stand.

Stap 5: Vervang de torsieveer

Keer de stappen die u eerder nam de veer terugplaatsen vrij te geven.

een garagedeur ter vervanging kost tijd, maar uiteindelijk is het de moeite waard om uw nieuwe sectionaaldeur zien in plaats en werken.