hoe je een stap bumper te installeren in 4 stappen

Een stap bumper is geïnstalleerd op een vrachtwagen naar de bestaande bumper vullen. De reguliere bumper middel aan de structurele steun, beschermen de rest van het frame tijdens botsingen. De stap bumper is niet ontworpen om intense horizontale krachten te weerstaan. De stap bumper maakt de truck achterklep gemakkelijker om toegang te krijgen. Het is een verstandige investering voor het werk voertuigen. Stap bumpers maken het makkelijker voor de passagiers om hun gereedschap en apparatuur te bereiken. Stap bumpers zijn gedimensioneerd voor het model en het merk van uw voertuig. Als je de juiste bumper kiest, zal de installatie zeer eenvoudig. De taak duurt ongeveer 45 minuten en vereist geen boren in het chassis.

Meet de achterkant van je truck en zoek een stap bumper die aan uw behoeften voldoet. De stappen voor een bestelauto niet dezelfde als die welke geldt voor een bakwagen zijn. Als het mogelijk is, houdt monster bumpers tegen de truck in hun gewenste posities. Let op elke afstand in strijd is met trekhaken of elektrische armaturen. Het kan zijn dat de kink in de kabel om de bumper te installeren verwijderen of te verplaatsen. Het installeren van een trekhaak kan eisen boren door de truck frame. Eerst vragen dealer van uw voertuig, omdat de fabrikant van onderdelen kan hebben aanbevolen. U kunt ook op junkyards. Samen met afmetingen, moet u de samenstelling van de bumper te overwegen. Roestvrij staal is de beste keuze voor sterkte en duurzaamheid. Als je een juiste maat bumper kan krijgen, moet u wellicht een ander te wijzigen. Snijd de montagebeugels kort met een zaklamp en boor nieuwe gids gaten voor de installatie.

Stap 1 – Kies een stap Bumper

Zoek de sluitingen op de vier hoeken en draai ze met smeermiddel. Afhankelijk van het model van uw auto ook mogen zijn verticale of horizontale bouten. Haal ze met de sleutels. Trek de bumper en maak de bedrading. Probeer om de originele bevestiging op te slaan. Installeer de zwarte plastic traptreden en de grijze bekleding in de rug voor het bevestigen van de nieuwe bumper aan de vrachtwagen. Sproeit binnen in de nieuwe bumper met grondverf geeft helpen remmen roesten. Corrosie kan optreden als vuil en vocht vast komen te zitten onder de bumper.

Stap 2 – Verwijder oude Bumper en Bereid New One

Verwijder de bumpersteunen uit de truck frame, en verwijder de bedrading gidsen uit de bumper beugels. Indien nodig, om het even welke aanpassingen aan de trekhaak en reservewiel carrier. Plaats de beugels voor de kink in de kabel-ontvanger tussen de bumper beugel en het frame. Installeer de bumper beugels losjes met bouten en ringen. Als u gebruik maakt van onderdelen van de fabrikant moet de nieuwe lay-out precies een kopie van de oude.

Stap 3 – Schakel Out Bumper Brackets

Bevestig de bumper aan de beugels en draai ze met een sleutel. Je kan hebben om twee sleutels te gebruiken om de bout draaien in het frame spoor te houden. Sluit de elektrische bedrading voor de kentekenverlichting en het testen van de bumper uit.

Stap 4 – Hang Bumper