hoe je een steengroeve tegelvloer onderdeel te installeren 2

Nu u de voorbereiding van uw steengroeve tegelvloer installatie hebt gedaan, bent u klaar om te beginnen het installeren van de tegel. Op dit punt, heb je al besloten tot een lay-out en je moet gewoon om de tegel op de vloer te krijgen. Hier zijn de basis van de manier waarop u uw steengroeve tegel installatie project voort te zetten. (Dit is deel 2 van een 3-delige serie. Klik hier voor deel 1 of deel 3 te zien)

Voordat u de tegel kan leggen, moet u eerst te mengen de thinset. Dit komt typisch in grote zakken in poedervorm. U moet een deel van het poeder giet het in een emmer. Lees de zijkant van de zak en bepalen hoeveel water je nodig hebt om te mengen met de thinset. Giet de juiste hoeveelheid water in de emmer. Start roeren van het mengsel met een stok, schroevendraaier of troffel. U kunt ook een bijlage die zal aansluiten op een elektrische boor om de thinset gemakkelijk te mengen. Dit werkt net als een blender doet. Meng de thinset, zodat het gaat om de consistentie van pindakaas voor u begint met de installatie.

Stap 1-Mengen de thinset

Zodra de thinset wordt gemengd, kunt u beginnen toe te passen op de vloer. Neem je troffel en schep wat van het uit op de vloer. Neem dan uw troffel en verdeel het over de vloer. Je moet met behulp van een v lijmkam dat kleine groeven schept in de thinset. Je moet alleen verspreid een beetje van de thinset op een moment, zodat u niet een puinhoop maken. Als u dips in de vloer hebt, kan je een aantal extra thinset van toepassing zijn op de plek.

Stap 2-toepassen thinset

Als je eenmaal hebt verspreid enkele thinset, bent u dan klaar om uw eerste tegel te plaatsen. Leg de tegel direct in de hoek van de krijtlijn die u eerder hebt gemaakt. Druk deze stevig naar beneden in de thinset. Zodra het op de vloer, neem uw niveau en zet het op de top van de tegel. Als de tegel is niet volledig vlak, druk naar beneden aan de ene kant van het tot het.

Stap 3-plaatsen van de eerste tegel

U moet dan tegel spacers te gebruiken om ervoor te zorgen dat u het een makelaar te tussenruimte tussen de tegels. Op een tegel ruimte of beneden in de thinset op de hoeken van de tegels. Er zijn veel verschillende maten van de tegel afstandhouders die je zou kunnen gebruiken. Net bepalen hoe groot je wilt dat je grout gewrichten te zijn en de aankoop van de juiste spacer.

Stap 4-Tile afstandhouders

Nu dat je tegel spacers in de plaats, kunt u de volgende tegel te installeren. Druk op de tegel in de thinset recht tegen de tegel spacers. Gebruik uw niveau te bepalen of de tweede tegel waterpas. Zet tegel afstandhouders op de hoeken van de nieuwe tegel en dan verder waarbij meer tegels op dezelfde wijze. Verder tot alle ongesneden tegels die noodzakelijk zijn.

Stap 5-Doorgaan leggen van tegels