hoe je een tegel nok vent te installeren

Nok openingen zijn voorzien langs de top van uw dak, ter vervanging van enkele nokpannen. Ze harmoniëren mooi met de stijl van uw dak en gevelbeplating. Hoewel het waar is dat het eenvoudiger is het installeren van een nokventilator voor shingling, is het mogelijk om een ​​op een reeds schindeldak retrofit.

Zorg ervoor dat de ladder die u gebruikt veilig is aan de bovenkant en de onderkant. Wees voorzichtig rond stroom of andere draden. Zorg ervoor dat het weer is coöperatief, je hoeft niet wilt dat het een natte of koude dag. Niet starten als de ochtenddauw nog op het dak. Draag rubberen zolen, antislip profiel schoenen, zodat je niet tijdens het glijden op je dak. Ten slotte houdt een emmer of een speciale ruimte van het dak voor losse spijkers en andere dingen die je moet weggooien. Op die manier zal je geen stap op hen en vallen.

Stap 1 – Be Prepared

Omdat het installeren van een richel vent zonder eerst de juiste zolder isolatie bereiken is niet aan te raden, het meten van de dikte van uw zolder vloerisolatie. Als de zolder klaar is, het meten van de muur en het plafond isolatie. Dan contact op met uw hardware leverancier om na te gaan of je nodig hebt om meer toe te voegen.

Stap 2 – Meet uw Isolatie

Scheur uw dakbedekking of bezuinigen gordelroos. Wees voorzichtig om alleen de door de fabrikant vent, die over het algemeen 6 duim van het einde van uw nok of een voet van de schoorsteen bedrag te verwijderen. Gebruik een mes weg te snijden het vilt papier. Trek alle nietjes en dakbedekking nagels.

Stap 3 – Make Room

Gebruik een touw aan beide zijden van de nok. De vent instructies van de fabrikant geeft aan hoe ver van de top van de lijn zou moeten zijn. In het algemeen zal het 1 tot 1,5 inch weg aan beide kanten zijn.

Stap 4 – neergezet Chalk Lines

Gebruik je cirkelzaag om de mantel te snijden. Zorg ervoor dat de spanten niet te snijden. Ophouden snijden ongeveer 12 inch vanaf het einde van de nok, of gebruik de fabrikant aanbevolen metingen. Afwerking van de snit met je hamer en beitel.

Stap 5 – Cut

dakbedekking toe te voegen aan uw cut luchtgat. De ventilatie kan komen in twee vormen: in stukken of in een continue strook. Als het een continue strook, snijd het in 2 en werken elk uiteinde naar het midden. Houd de stukken bespannen zodat zij geen gevaar verzakking.

Stap 6 – Zet in Roofing

Stap 7 – Nail

Er zijn nagel gaten (ongeveer elke 12 inch). Zet in de nagels, zorg ervoor dat ze in de mantel ook.

Snijd de onderzijde van dit soort vent zodat deze afdicht eind. Andere soorten van ontgassingsinrichtingen rake ontluchtingsdoppen. Zorg er wel voor dat die van jou is het afdichten tegen het dak aan beide zijden.

Snijd nokken zoals u zou doen voor een dak. Zet elk op zijn plaats, zodat het wraps de nok vent. Gebruik een 5 inch onthullen op de nok caps.

Gebruik lange dakbedekking nagels, zoals 2 Inch Nails, om volledig voer de mantel. Zorg ervoor dat u ze in zodat ze flush en niet ingesprongen.

Stap 8 – weggesneden de onderkant

Stap 9 – Cut Ridge Caps

Stap 10 – Nail