hoe je een trim plank bevestigen op beton

Een venster zonder bekleding board is een venster dat geen karakter heeft. Dit is vooral het geval als het venster in een kelder. Veel huiseigenaren zal niet de moeite toe te voegen stuwing bord om hun huis wanneer het venster is ingesteld in beton. Dit komt omdat beton ongelooflijk hard en spijkeren iets in de traditionele zin zal resultaat opleveren. Het volgende artikel zal laten zien hoe je bekleding boord te installeren om het beton rond uw ramen.

Om bekleding board goed te hechten u moet weten waar het zal gaan en dat het niveau. Ervoor zorgen dat deze accuraat bespaart u tijd op de lange termijn. Houd een stuk van trim boord naar het raam. Zorg ervoor dat het gelijk ligt met de rand waar het raam aan het beton. Gebruik uw niveau om ervoor te zorgen dat het perfect recht. Wanneer u bepaalde van deze twee dingen zijn, trek een lijn langs de buitenkant van de trim bord. Herhaal dit met elk stuk van trim boord.

Stap 1 – Guide Lines

Gewoon grijpen een nagel en hameren de trim bestuur in concrete zal zeer waarschijnlijk leiden tot het beton barsten en afbrokkelen. Wanneer dit gebeurt je verliest structurele integriteit van het venster. Als dit gebeurt, open je jezelf voor andere problemen langs de lijn, zoals water dat in het huis en het verlies van warmte. Selecteer een betonboor die een fractie kleiner is dan het beton bevestigingsmiddel. Meet 1/2-inch vanaf de rand van het venster en maak een teken elke 6 inches. Een gat iets korter dan de lengte van het bevestigingsmiddel. Herhaal dit voor elke kant van het venster. Meet deze zelfde afstanden op elk stuk van trim boord en boor elk van hen uit ook met een beetje dat een diameter kleiner dan de nagel heeft. Wanneer u het maken van deze gaten is het belangrijk om maten kleiner dan het volgende stuk worden toegevoegd gebruiken. Dit is zowel lengte als diameter.

Stap 2 – Pilot Holes

Vul de gaten met epoxylijm tot zij ongeveer 1/2 vol. Werken met een zijde tegelijk de epoxyhars snel uitharden waardoor het moeilijk zo niet onmogelijk om de nagels goed zinken. Leg het eerste deel van hout trim tegen de muur en regel het met de hulplijn die u hebt gemaakt. Neem een ​​van de concrete bevestigingsmiddelen en steek het door de piloot gat in de trim en zorg ervoor dat het zet in het beton piloot gat. Tik in met de hamer, zodat je niet het houtwerk of het beton beschadigen. Gebruik een schroevendraaier en steek deze in de bevestigingsmiddelen en draai deze naar de bevestigingen insluiten. Plaats de nagels en hamer op hun plaats. Plaats de bovenste en onderste nagels dan eerst de resterende nagels vullen. Herhaal dit tot alle materiaal is geïnstalleerd.

Stap 3 – Bevestig de Trim Board