hoe je een vast ballcock fix

Wanneer een ballcock vastzit, zal het een overvolle wc stortbak veroorzaken en leiden tot inefficiënt watergebruik. Gelukkig is een eenvoudige en goedkope probleem op te lossen. De kogelkraan bestaat uit een arm bevestigd aan een plastic drijven. Als het water stijgt en duwt de vlotter, een klep op het andere uiteinde van de arm Schakelt de levering wanneer het aan een bepaald punt. Een ballcock kan vast komen te zitten als het wrijft tegen andere items, verstopt raakt met vuil, roest of kalk opbouw of beschadigd is.

Schakel de watertoevoer naar het toilet, of het hele huis als je niet gemakkelijk toegang hebben tot het toilet watervoorziening. De klep wordt gewoonlijk geplaatst onder of aan de zijkant van de stortbak. Op een dak tank, moet u de kraan op de bovenste buis te vinden.

Stap 1 – Schakel de Water

Zorg ervoor dat het water wordt uitgeschakeld door het afnemen van het deksel van het reservoir of tank, en naar beneden te drukken op de ballcock arm. Er mag geen water stromende uit zijn. Voordat u verder gaat, controleren of er geen water in de ballcock float. U kunt de vlotter tegen de klok in los te schroeven, en schud. Als je het water klotsen hoort om je heen moet om het te vervangen.

Stap 2 – Verwijder de Arm

Als de vlotter is intact met geen water in, draai de moer en de backnut. Dit backnut is wat houdt de klep in positie in de tank. U krijgt een split pen die de arm op zijn plaats houdt te zien. Neem deze pin en de arm zal nu afhaken. Als de pin is moeilijk te verwijderen, moet je draaien en trek het, terwijl samen pletten de uiteinden. U kunt een tang gebruiken om dit gemakkelijker te maken.

Stap 3 – Zet Back Together

Er is een limiet aan het eind van de ballcock vat, verwijderen en houd de schroefdraad up. Tik op deze totdat de wasmachine wegvalt. Er kan al dan niet met dop op de kogelkraan ring zijn. Als er een cap, en het is voorzien van schroefdraad, draai het tegen de klok in. Graaf de wasmachine met een schroevendraaier als er geen cap. Dan moet u de wasmachine te vervangen.

Schroef de rug van de wasmachine kap en schuif de ring vat in de ballcock, zorg ervoor dat het gat in het vat is aan de onderkant. De wasmachine kant gaat in eerste. Wringen de arm terug in de ballcock vat en line-up van de gaten voor de splitpen. Zet in de splitpen en scheiden de uiteinden een beetje, zodat het niet zal kruipen.

Plaats de ballcock terug in de tank en losjes vervangen backnut. Draai na het opstellen van de buis de moer met de klok mee. Zet op het water en controleer op lekkage. Als het niveau van het water te hoog is, buigen de arm een ​​beetje, zodat het water wordt uitgeschakeld op een lager niveau. Als het water te laag is, buig de arm in een opwaartse positie.