hoe je een vastgelopen vuilophaal lossen

Er is geen twijfel dat een vuilophaal is een geweldig apparaat in de keuken te hebben. Het is een ideale manier om zich te ontdoen van voedselverspilling. Echter een vuilnisbak vastlopen van tijd tot tijd en wat werk nodig om het probleem te verlichten. Het goede nieuws is dat het een gemakkelijke en snelle taak om een ​​vuilophaal deblokkeren.

Het allereerste wat je moet doen is ervoor te zorgen dat er geen stroom naar de vuilnisbak. Als uw beschikking stekkers in onder de gootsteen, stekker uit het stopcontact. Als het bedraad in het elektrische systeem, moet u de stroomonderbreker uit te schakelen. Als je dat gedaan hebt, voert water en probeer de verwijdering opnieuw. Als het nog steeds zoemt, de stroom is niet uitgeschakeld. Houd het uitschakelen van individuele breakers totdat er geen brom aanwezig. Nooit beneden de vuilophaal met je handen.

Stap 1 – bezemsteel

Nu, duw de bezemsteel naar beneden door de gootsteen in de vuilophaal en proberen om de storing te deblokkeren op deze manier. Zij werkt meestal. Als u probeert om de bladen met de bezemsteel draaien, zult u snel in staat zijn om te vertellen als je slagen, want zij zullen beginnen te draaien. Als het werkt, verwijder de bezemsteel, zet de stroom weer aan, draaien wat koud water en zet de vuilophaal weer aan.

Stap 2 – Allen Wrench

Wanneer u uw vuilophaal gekocht, een van de dingen die zijn gekomen met het is een inbussleutel. Het is niet bedoeld voor de installatie, maar om te helpen herstellen van de vuilophaal wanneer het jam. Verwijder items uit de kast onder de gootsteen en kijk naar de onderkant van de vuilophaal. Je moet twee dingen te zien. Men zal een rode resetknop zijn. De andere is een gat. Dit is waar je nodig hebt om de inbussleutel past.

Stap 3 – punttang

Duw het in totdat het volledig is verloofd en draai het zowel met de klok mee en tegen de klok in. Dit is om de storing in de vuilophaal te bevrijden. U zult merken dat na een minuut, zult u in staat om de sleutel meer vrij kunnen draaien. Blijf doorgaan tot het blijkt in alle vrijheid. Dit betekent dat u het vastgelopen papier in de vuilnisbak hebt gewist. Verwijder de inbussleutel en zet het ergens handig voor de volgende keer dat je het nodig hebt.

Dat maakte de jam zou allemaal goed en wel, maar je moet dan nog aan wat veroorzaakte de jam te krijgen. Om dit te doen, neem een ​​paar punttang en duw ze naar beneden in de vuilophaal van de gootsteen.

Als het licht in de keuken goed is, moet je in staat om te zien wat je aan het doen bent, zo niet, overweeg dan het gebruik van een zaklamp om u te helpen. Voel je rond, en als je iets vindt, proberen om het uit te trekken met de tang. Hoe meer je kunt verwijderen, hoe minder kans van de jam terugkerende wanneer u probeert om de vuilophaal weer gebruiken.

Na het verwijderen van het eten, zet de stroom weer aan, laat waterstroom naar de wastafel en schakel de vuilophaal op.