hoe je een wandkapstok installeren

Hoewel wandkapstok s zijn eenvoudig te bouwen, ze te installeren kan blijken te zijn een lastige taak. Sommige van de problemen die zich kunnen voordoen zijn de kapstok kan glijden vanaf het wandoppervlak wanneer losjes bevestigd en is het soms moeilijk om de rek hangen op een gelijk niveau. Als u deze stap voor stap proces voor het monteren van de kapstok te volgen, kunnen de bovengenoemde problemen worden vermeden.

Aannemend dat uw kapstok geen gaten voor de schroeven heeft, de eerste stap is om af te tekenen op de achterzijde van het rek en de wand. Het aantal hole markeringen moeten afhangen van de lengte van het rack en het bedrag van de steun die nodig is. Bijvoorbeeld, voor een rek die 16 centimeter in lengte, twee gaten moet volstaan. Met het meetlint, markeer de gaten op gelijke afstand van elkaar die in het bovengenoemde geval 8 naast elkaar zouden zijn. Met behulp van de heerser, zorg ervoor dat de markeringen op het rek perfect in niveau met elkaar, omdat dit zal bepalen of het rek hangen in een rechte lijn. Vervolgens meet de lengte van de heugel op de wand en herhaal werkwijze zoals hierboven vermeld de markeringen maken. Om ervoor te zorgen dat de markeringen op de muur en kapstok zijn in lijn met elkaar, plaats de kapstok op de muur en vergelijk de twee markeringen.

Stap 1 – Mark Gaten in Kapstok en Wall

Doe het paar veiligheidsbril om ervoor te zorgen dat er geen hout splinters gaan in je ogen. Gebruik de boor om zorgvuldig te boren gaten in de kapstok en de muur waar de markeringen optreden.

Stap 2 – Boor gaten in de muur en Kapstok

Steek de pluggen in de gaten geboord in de muur. Om ervoor te zorgen dat ze goed gaan, hameren ze op hun plaats.

Stap 3 – Ankers invoegen in Muur

In dit stadium, krijgt u de hulp van iemand anders nodig. Vraag de andere persoon om de rek te houden van de ene kant, terwijl u de schroeven door de gaten in het rek in de muurankers in te voegen. Doe dit voor beide gaten geboord in het rack totdat het rek stevig is gemonteerd. Gebruik analysesessies zodat de schroeven stevig in de wand anker zijn bevestigd. Uw kapstok moet nu worden opknoping in een rechtopstaande en rechte stand klaar voor gebruik.

Stap 4 – Schroeven Invoegen in Wall Anchor