hoe je een yucca uit zaden groeien

De beste manier om een ​​nieuwe yuccainstallatie beginnen is met yucca zaden. Deze plant is een winterharde, bosachtige vaste plant die groeit tot ongeveer 18 tot 20 inch, het produceren van mooie witte bloemen boven op rechte stelen met zwaard-achtige bladeren. Deze geweldige aanvulling op elke tuin bloeien vanaf het midden van de zomer tot de late herfst.

Groeiend yucca uit zaden vergt veel tijd en geduld. Als u deze dingen te sparen, kunt u een opvallende installatie klaar voor uw tuin. Hier zijn een aantal stappen te volgen bij het kweken van een nieuwe yucca plant uit zaden.

Stap 1 – Start Seeds in de winter

In tegenstelling tot veel van planten, moet u uw yucca zaden starten tijdens de winter binnen. Dit gebeurt best binnenshuis in plaats van direct het planten in de bodem, als het duurt overal van een maand tot een jaar voor de zaden ontkiemen en als de omstandigheden niet goed is, zullen ze falen.

Stap 2 – Plaats in Planting Trays

Om de zaden begonnen, ze in een plastic container op een papieren handdoek. Zet in ongeveer een kwart inch water op de bodem van de houder en in een zeer warme ruimte. De temperatuur moet tussen 50 en 80 graden Fahrenheit en het warmer is, hoe beter. Het plastic zal handelen in de vochtigheid te houden, zodat de lucht vochtig blijft. Na ongeveer een maand, en tot een jaar, zullen de zaden ontkiemen.

Stap 3 – Water en Place in Warm Spot

Transplantatie de zaailingen in kleine planten trays. Vul elke beker met grond en zaaien de zaailingen in het midden van de bak ongeveer 1/2 inch in de bodem. Deze bodem moet een mengsel van 50% zand en 50% organische materialen.

Stap 4 – Let op Maat en Transplant als nodig

Nadat je het zaad hebt geplaatst, ze water en plaats ze in een warme omgeving. Zet ze in een deel van uw huis dat veel westerse zondag krijgt. Op deze manier kun je ze ook het water in de hete middagzon. Zoals ze in het water drinken, zal de zon aan de chemische reacties gebeurt in de plant veroorzaken om te groeien.

Stap 5 – Move Outside

De yucca plant zal moeten binnen worden gehouden gedurende ten minste twee jaar. Gedurende deze tijd zal de plant beginnen te groeien groter, en de wortels zal beginnen te diep groeien in de potten die je ze hebt in. Yucca wortels niet graag te druk, maar zal zich aanpassen aan welke situatie zij zich bevinden. Echter, je fabriek zal een veel betere kans van slagen hebben als je de wortels gezond en gelukkig te houden, zodat als het groeit, moet u houden het transplanteren van het in steeds grotere potten.

Na ongeveer twee tot twee en een half jaar zal de plant winterhard genoeg om buiten te planten in de tuin zijn. Hier vind je een gebied dat veel zonlicht krijgt, maar toch soms schaduw. De grond moet een beetje zand en losse en in staat zijn om vocht goed vast te houden. Transplantatie van de yucca in het voorjaar na de vorst de grond heeft verlaten. Water is onmiddellijk en meng wat mest in de bodem te geven een goede start in zijn nieuwe thuis.