hoe je een zuigslang vast te stellen

Stofzuigers zijn bijna even vaak als andere huishoudelijke apparaten, en het is gebruikelijk dat deze apparaten naar reparaties. Vaak het deel van het vacuüm dat reparatie nodig is de slang die verstopt kan veranderen of kan een scheur of gat ontwikkelen. Wanneer dit gebeurt, verliest het vacuüm zuigen en wordt een herstelling nodig voordat het weer functioneel. Door het volgen van de 5 onderstaande stappen je moet in staat zijn om een ​​zuigslang herstellen en krijgen weer aan het werk.

Als een stofzuiger stopt met het oppakken van stof of vuil, maar je kan de motor werken te horen, is het waarschijnlijk een probleem met de kwast of roller de slang. Om te bepalen welke het probleem veroorzaakt, schakelt u de stofzuiger, zet hem op zijn kop, zodat je de borstel roller aan de onderkant van de stofzuiger kunnen zien.

Stap 1 – Controleer op Klompen

Als u een obstructie in de buurt van de mond van de slang te zien, proberen om het eruit te trekken. Als de verstopping is te ver in de slang voor u om het los te maken, gebruik dan een draad kleerhanger haak en proberen om de obstructie uit de slang te trekken. Mocht u nog steeds niet in staat zijn om het te verjagen, proberen met behulp van een bezemsteel of mop handvat om het los te maken.

Stap 2 – Verwijder de Clog

Mocht de obstructie de oorzaak van het probleem en u niet in staat om het te verjagen zijn, verwijder de slang van de stofzuiger. De obstructie kan weerstaan ​​loskomen, want de slang is gebogen. Met de slang verwijderd, zul je in staat om het recht en duw de obstructie door het inbrengen van de bezemsteel in de slang op zijn top. Elke obstructie, vast of gewoon een verzameling van vuil en vuil moeten komen van de slang. Bevestig de slang en hervat uw stofzuigen.

Stap 3 – Verwijder de slang van de Vacuum

Het probleem kan echter een lek in de slang, in plaats van een obstructie of een defect borstelrol zijn. Controleer de slang op scheurtjes of gaatjes. Het kan zijn dat de slang te buigen tot scheuren die niet zichtbaar zijn, waar de slang muur is niet gebogen zien. Zodra je de slang lek gevonden hebt, kunt u het repareren door het bedekken van de slang door het wikkelen buis of elektrische tape omheen.

Stap 4 – Zoek uw Hose Leak

Het oppervlak slang zal ongelijkmatig zijn, dus je moet om druk uit te oefenen op de band om zeker te zijn is het naleven van de slang. Als u meerdere scheuren of gaten vinden in de slang, kan dat zijn omdat de slang bros is geworden en moet worden vervangen.

Stap 5 – Herstel uw Hose Leak