hoe je het uiterlijk van je planter dozen te verbeteren

Het veranderen van het uiterlijk van uw bloembakken kan vele vormen aannemen. Je zou een stuk van trim toe te voegen aan de bovenkant, of verander de stijl en kleuren verf. Een lint rond de rand van een ronde plantenbak voegt onmiddellijke persoonlijkheid, en kan worden geaccentueerd met stickers, decals of hobby verven.

Het bedrag van de vaardigheden en instrumenten die nodig zijn volledig afhankelijk van de manier waarop u van plan bent om het uiterlijk van de bak te veranderen, variërend van geen vaardigheid of speciale materialen, tot matige houtbewerking ervaring. Elk type crafting ervaring zal nuttig zijn, maar is niet verplicht;. Linten en Folies

Voeg Trim

Een van de eenvoudigste manieren om het uiterlijk van een plantenbak veranderen is sierlinten of gekleurde folies te gebruiken. Meet een stuk van het gewenste materiaal te wikkelen rond de planter, en tape, lijm of naaien op zijn plaats. Voor een meer vrouwelijke touch, gebruik maken van kant linten en bind ze met bogen. Decoratieve folie is verkrijgbaar in vele briljante kleuren en kan zowel om de gehele bak of worden gebruikt als een rand.

Lights en Lighting

Decoratieve houten en kunststof randen zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten en ambachtelijke winkels. Deze stukken van trim kan op maat worden geknipt toen gekocht en bevestigd met houtlijm of epoxy. Het toevoegen van een simpel stukje grens stuwing volledig verandert de visuele impact van planter dozen en duurt slechts enkele minuten te installeren. Om te voorkomen dat het krijgen van de lijm op jezelf, latex handschoenen te dragen bij het aanbrengen.

Decoratieve items

Versier planter dozen voor belangrijke avonden bij het verpakken van de planter met touw lichten. Als er geen bron van huishoudelijke elektriciteit aanwezig, er is een brede selectie van zonne-energie verlichting verkrijgbaar in vele kleuren. Er zijn slide-on clips ontworpen voor opknoping lichtslangen, dat geen gereedschap of ervaring nodig om te installeren.

Mix and Match Materials

Sparren omhoog een tuinieren plantenbak met weerbestendige prullaria die de stemming of thema dat u wilt overbrengen weerspiegelen. Keramische dieren één mogelijke keuze, maar slechts één van vele. Een windvaan of een bolletje is een andere manier om wat visuele smaak toe te voegen. Wees voorzichtig om decoratieve objecten te gebruiken als een accent, en laat ze niet stelen de show van de planten zelf. Eén of twee objecten is meestal een leuk extraatje, maar te veel zal snel het scherm te laten lijken rommelig.

Als u een grote bloem planter, overweeg dan het mengen van de stijl een beetje. Bury een gewone klei of terracotta bloempot in het centrum, of meerdere kleine hele afstand van elkaar, zodat alleen de bovenste inch of twee zichtbaar zijn. Het effect is dat de scherptediepte in die planten, bijna alsof een schijnwerper beschenen hen. Een houten bak zou er goed aan doen met een aantal rivier stenen om het wat persoonlijkheid geven, en een plastic of keramische plantenbak heeft een beetje meer leven toen het bevat een beetje van drijfhout aan de planten contrapunt.