hoe je oorspronkelijke huis plannen vinden

Wanneer u een gebruikte huis of een braakliggend terrein met een reeds bestaande plannen te kopen, kunt u het oorspronkelijke huis plannen te vinden. Dit kan gedaan worden door middel van verschillende bronnen, zoals het kantoor van uw lokale gebouw inspecteur. Als u op zoek bent naar het oorspronkelijke huis die bestonden op het terrein, die toegang hebben tot het oorspronkelijke huis plannen te herstellen is belangrijk. U kunt ook contact op met uw lokale historische vereniging om foto’s en andere documenten met betrekking tot uw oorspronkelijke huis plannen te vinden.

Bij aankoop van een nu-braakliggend stuk, praat met de makelaar die het oorspronkelijke huis had vertegenwoordigd. Vraag of ze hebben geen gegevens of informatie over het type woning die bestonden op het terrein en eventuele foto’s of plannen bestonden. In veel gevallen, als de makelaar ook de belangen van de verkoper, informatie kan worden verkregen van de verkoper of de familie van de verkoper. Als het mogelijk is direct contact met de verkoper te krijgen, zal dit u te voorzien van een schat aan informatie met betrekking tot het oude huis en haar plannen.

Gereedschappen, materialen en middelen die nodig zijn

Na contact met de makelaar, zult u waarschijnlijk nodig om naar het kantoor van de lokale gebouw inspecteur op zoek naar de plannen in ons bestand. Afhankelijk van de leeftijd van het huis dat wordt gebruikt op het braakliggend terrein te staan, kan dit een snel proces zijn of kan je jezelf op een wilde gans achtervolging door archieven en andere middelen om de plannen te vinden.

Stap 1: Neem contact op met het bureau van de makelaar’s

Een lokale huis bouwer die in de gemeenschap heeft al enige tijd in staat zijn om u te voorzien van thuis plannen voor huizen in de buurt van het braakliggend terrein. Kijk voor een huis bouwer die in de gemeenschap is al tientallen jaren, misschien 50 tot 75 jaar of meer. Als het huis bouwer niet oud huis plan bestanden bijhoudt, kunnen zij in staat zijn om u naar een lokale historische vereniging of school van de architectuur op een plaatselijk college.

Stap 2: Office Contact bouwinspectie

Als er een college gelegen in of in de buurt van uw gemeenschap die een school van architectuur heeft, dan kunt u contact met hen opnemen voor informatie over het huis plannen voor uw buurt of de wijk waar het braakliggend terrein is gelegen. De school houdt informatie over de bouw trends en bouwstijlen en soorten en kunnen u voorzien van enig inzicht over de aard van het gebouw dat werd gebouwd in de gemeenschap.

Stap 3: Neem contact op met een Bouwer van het huis

Een historische vereniging is een andere bron, indien beschikbaar, dat kan u voorzien van informatie over de aard van de woningen die werden zijn gebouwd rond en in de buurt van het braakliggend terrein en u voorzien van de plannen die vergelijkbaar zijn met degene die je op zoek bent naar het huis kan zijn. Als u foto’s, beschrijvingen en rekeningen van het type woning gebouwd kan vinden, hebben een architect schets plannen op basis van deze kennis en ga verder met uw build.

Stap 4: Neem contact op met een lokale hogeschool of Historical Society