hoe je sjaal venster valletjes te hangen

Sjaal venster valletjes zijn decors die een venster kan accentueren zoals zware gordijnen of gordijnen. Dit soort accent geeft een kale venster een lift wanneer een zonwering of lichtschermen worden gebruikt. Opknoping van een raam sjaal volant is eenvoudig en praktisch te doen. Het moet gewoon een beetje creativiteit tintje om het in vorm te gieten. Het is niet tijdrovend te doen zolang de juiste apparatuur en zijn goed verkrijgbaar. Een hand sjaal venster valance zal vonk geven aan een eenvoudige raam in een huis of kantoor ruimte. Hieronder vindt u de materialen, samen met de instructies over hoe de hand sjaal venster valletjes.

Rechts draperie hardware en staven gebruikt moet worden geïnstalleerd. Omdat de sjaal volant de staven of palen gebruikt, niet volledig kan dekken, is het best om degenen die zijn goed gecoördineerd met de volant ontwerp te kiezen. De installatie van steunen voor de staven en decoratieve sconces kan noodzakelijk zijn, afhankelijk van het soort gebruikte staven.

Stap 1 – Plan uw ontwerp

De installatie begint met de bevestiging van beugels aan de wand met behulp van een accuboormachine. Boor beugel schroeven stevig in de muur. Als decoratieve schansen worden gebruikt, is het het beste dat alleen schroeven worden geïnstalleerd, omdat de meeste schansen reeds ingebouwd tussen haakjes.

Stap 2 – Bevestig de Wall Brackets

Bepaal wat design en hoe de sjaal volant zal verschijnen op de staven. Dit zal helpen bij het bepalen of decoraties zoals bogen, linten, hout of metalen ringen en decoratieve sconces aan de uiteinden van de staven of stokken worden geplaatst. Als elk interieur type wordt beslist op de steel of stang einden geplaatst te worden, dient de sjaal valence zodanig dat zij niet de einddelen aan de accenten geplaatste verbergen geplaatst.

Stap 3 – Valance Style

Als u liever gebruik van decoratieve ringen, draad of voer de volant door de ringen die worden opgehangen aan de stang. Als ringen niet worden gebruikt, kan de sjaal volant direct worden gedrapeerd over de gordijnroede of paal.

Stap 4 – Decoratieve Rings

Als een sjaal volant wordt geplaatst in een venster, een stap terug en controleer de balans op het uiterlijk. Aanpassingen maken over de manier waarop de plaatsing op de sjaal volant zou moeten zijn. Het kan een paar pogingen nemen om de juiste weergave van de volant op de staven of palen moeten iemands smaak.

Stap 5 – Controleer de positie

Bepaal de diepte van de hellingen van de sjaal volant in het middelste deel van het venster. Vanaf dat moment evenwicht wat de lengte van de koof op de zijkanten worden geplaatst. De algemene look van de sjaal volant is afhankelijk van iemands persoonlijke smaak, die de creativiteit van de ontwerper zal laten zien. Er is geen regel voor perfecte balans in dit soort decor, maar de manier waarop de totale zal laten zien is de graadmeter van haar schoonheid.

Stap 6 – Final controleren