hoe luchtbellen in minwax polyurethaan te elimineren

Minwax Polyurethaan biedt een uitstekende afwerklaag voor nieuw gebrandschilderd meubilair, hardhouten vloeren en andere oppervlakken. De afwerking van deze oppervlakken kunnen worden geruïneerd, maar als de Minwax Polyurethaan mag kleine luchtbellen. Leren hoe je luchtbellen te verwijderen in Minwax Polyurethaan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet een onlangs voltooide meubelstuk ruïneren.

Met behulp van de juiste materialen

Het is belangrijk om de juiste gereedschappen en materialen bij het werken met Minwax polyurethaan. Je moet over een platte metalen pie pan, van hoge kwaliteit schuim borstels hebben, een blikopener, een opzwepende implementeren en schuurpapier in zowel fijn als extra-fijne korrels. Je zou moeten gebruiken op basis van water Minwax polyurethaan met een hoge kwaliteit schuim borstels. Het schuim borstel is ontworpen om niet te bellen te creëren in de afwerking.

Toepassing

Gebruik altijd een nieuwe container van Minwax polyurethaan als ouder blikken dunner zal nodig hebben om bellen te vormen te verhinderen. Je moet elke ontroerende niet omhoog als de Minwax Polyurethaan is nog nat, maar moet het mogelijk maken voor het dan volledig opdrogen tussen applicaties. Als bellen vormen in de kan, kunt u het roer stok gebruiken om meng ze weg;. Je moet nooit overhaast de aanvraagprocedure als het gaat om Minwax Polyurethaan, anders zul je tegenkomen luchtbel problemen. Het schuim borstel moet altijd worden volledig doordrenkt met de Minwax Polyurethaan voor het aanbrengen om te bellen voorkomen, dat tijdens het aanbrengen.