hoe om te bellen uit de boot venster tint krijgen

Getinte ruiten op uw boot is een aantrekkelijk element, maar als bellen verschijnen, wil je weten hoe je bubbels uit uw boot venster tint te krijgen. Het verschijnen van bellen in tint betekent niet dat vervanging noodzakelijk. Er zijn een paar manieren om uw tint te herstellen en geef het een professionele uitstraling.

Als uw auto is op een schaduwrijke plek, moet u om het te verplaatsen naar een gebied waar de zon schijnt. De warmte van de zon kan de lijm tussen de warmte en raam aan gemakkelijker om mee te werken te worden. Het is een goed idee om je auto te zitten voor een paar uur voordat u begint.

Repair Area

Gebruik een spray fles gevuld met warm water tot een mist spuiten in het getroffen gebied van de tint. U hoeft alleen een beetje water om de lijm buigzaam te maken. Neem een ​​stokje pin of veiligheidsspeld en barstte elk van de luchtbellen. Na popping elke bel, spuit een mist op het gebied opnieuw en gebruik een zuigmond om de bubbels glad te strijken. Gebruik een credit card te blijven gladstrijken van de bubbels in lange gestage beroertes. Wees voorzichtig zodat u de tint niet zal scheuren.

Het verwijderen van de Bubbles