hoe onderscheid te maken glas in lood van normaal glas

Stap 1 – Rechter Clarity

Stap 2 – Vergelijk Cuts

Stap 4 – vergelijken Gewicht

Stap 5 – Tik op de Brim

Stap 6 – Hold It aan het Licht

Glas in lood, algemeen bekend als kristal, kan kijken en voelen vergelijkbaar met gewoon glas, als je niet weet wat te zoeken. Veel mensen weten niet eens dat er is dat veel van een verschil. Lood glas bestaat uit dezelfde basiscomponenten als glas vervaardigd, met de toevoeging van een belangrijk ingrediƫnt: loodoxide. Deze chemische stof wordt gebruikt door glasblazers tijdens het vuren als een kwaliteitsverbetering. Glas in lood wordt gebruikt voor meer gedetailleerde glaswerk, en kan meestal worden onderscheiden van gewoon glas op basis van fysische eigenschappen als knippen en duidelijkheid. Om goed te bepalen of een product is gemaakt van loodhoudende kristal of gewoon glas, moet u deze gebieden in een kristal object te onderzoeken en wegen tegen gewone glaswerk.

Door een hoger loodgehalte, kristal een hoge optische helderheid, vaak verschijnen helder of wit van kleur, vandaar de term “helder”. Glas kan hetzelfde zuiverheidsgraad te bereiken, dus wordt het object vaak een geel / groene gegoten of tint plaats.

De toevoeging van lood aan glas verbetert niet alleen duidelijkheid verzacht het glas, waardoor het makkelijker te snijden. Loodvrij glas bezuinigingen zullen ruwer en voor de hand liggend om aan te raken, terwijl met kristallen de bezuinigingen hebben een meer verfijnde textuur en nauwkeurige blik.

De toevoeging van lood aan een glazen voorwerp toeneemt het moleculaire dichtheid, waardoor kristal merkbaar zwaarder dan glas zijn. Houd uw glazen object in de ene hand en het kristal object in een ander, zal het kristal gewichtigste en dichter dan het glazen object in vergelijking.

Bij aanrijding, zal kristallen een heldere beltoon of “ding” te zenden. Tik je kristallen object en test de helderheid van het geluid. Hoe duidelijker de ring, hoe hoger het loodgehalte. Tik op uw glazen voorwerp en je zult merken het glas heeft alleen een dof dreunende geluid. Dit komt omdat kristal nauwer samen gebonden als gevolg van het loodgehalte en absorbeert dus minder energie dan gewone glaswerk.

De eenvoudigste manier om het verschil tussen glas en lood kristal te weten te houden elk object tot een lichtbron. Crystal staat bekend om zijn hoge spectaculaire breking en de inherente vermogen om licht te buigen. Als u een object te houden tegen het licht en het fonkelt en gooit het licht in een oogverblindende patroon, wordt dit doel gemaakt van loodhoudende kristal, niet gewoon glas.