hoe op te lossen en aan te passen motorfiets gaskabels

De motorfiets gaskabels zijn twee stalen kabels die worden uitgevoerd uit de greep van de gashendel om de motor om te openen en sluiten van de carburateur. Er zijn twee kabels: de voorkant kabel en de inactieve kant gaskabel. In wezen, dit zijn hoe maak je de motorfiets te gaan, als een gaspedaal in een auto maakt de auto in beweging. Het is belangrijk om te kunnen passen en bevestig de kabels indien zij uitsteken en ook kunnen ze smeren en voorkomen dat ze plakken.

De motorfiets op een lift zodanig dat het staat plat op de grond. Dit is belangrijk voor het bekijken en veiligheidsdoeleinden.

Stap 1 – Neem de Motorcycle

Gebruik de sleutels op de regelaars op het gaspedaal kabels los te maken. De experts zien eruit als stalen moeren rondom de kabels. Terug de schroeven helemaal uit.

Stap 2 – Draai Kabels

Switch behuizing ziet eruit als een zwarte doos op het stuur. Gebruik de dopsleutel met de juiste bit voor de bout zich onder de schakelaar behuizing los te draaien. Zodra de bout is uit, zet het in een veilige plaats, en het openstellen van de schakelkast behuizing.

Stap 2 – Verwijder Switch Housing

Solliciteer Inox of andere verwante glijmiddel gemaakt voor gaskabels. Deze smeermiddelen zijn te vinden op elk aftermarket winkels of Harley Davidson dealerships. Steek het smeermiddel in de kabel einde. Knijp een paar druppels in de voorste kabel en de inactieve kant gaskabel gelegen achter het.

Stap 3 -Apply Lube

Bevestig de schakelaar behuizing doos met de dopsleutel. Open de gashendel helemaal. Doe dit voor de aanpassing doeleinden.

Stap 4 – Bevestig Switch Housing

Met de gashendel helemaal open, pas dan de gaskabel het dichtst bij de fiets helemaal uit. Want het is dicht bij zijn helemaal uit, blijven aanpassen totdat de vlinder op de carburateur of inlaatspruitstuk is volledig vlak.

Stap 5 – Niveau van de carburateur

Stap 6 – Test uw werk

Neem de motor van de lift en zet het op de standaard kick. Draai stuur helemaal naar links open vervolgens de gashendel helemaal van de weg. Het moet terug te breken. Het moet een hoorbaar klikkende geluid maken. Herhaal de test door de stuur helemaal naar rechts en naar het centrum en beide keren gas geven en te luisteren terugspringen. Als het niet terug snap, neem de gaskabel aanpassing een beetje meer in totdat het weer doet snap. Als het niet op elk gewenst moment doet snap, kan het vast komen te zitten wanneer u daadwerkelijk aan het rijden bent.