hoe schadelijk schimmel te identificeren in uw tuin

Het kweken van uw tuin en weten welke insecten en schimmels schadelijk is voor de groei en de looptijd van uw groente, fruit of bloementuinen is een belangrijke stap naar het verzekeren van de lange termijn succes van uw tuin. Veel verschillende soorten schimmels leven en te groeien van nature in je tuin en zijn gunstig, maar u moet zich bewust zijn van degenen die dat niet zijn. Als u niet aan groei van schimmels en proliferatie te identificeren, kan uw tuin vertragen in volwassenheid of helemaal sterven. Hier zijn een paar stappen te nemen om de schimmel die kan groeien in uw tuin om goed te vallen voordat het overneemt identificeren.

De meest voorkomende vorm van de tuin schimmel bestaat als meeldauw zoals poeder. Deze schimmel is zeer schadelijk voor elk type tuin. Het verspreidt zich op de bladeren van bloeiende planten en op de bladeren van groenten. Het ziet eruit als een poedervormig bestrooien van sneeuw is achtergelaten op de groenste delen van uw tuin. Deze schimmel begint te ontwikkelen in kleine cirkelvormige patronen op de bladeren van planten. Het kan ook worden weergegeven als spotty witte stippen tussen de nerven op de bladeren. Haal het fungicide niet meteen te beginnen met dit soort tuin schimmel te controleren.

Stap 1 – Kijk uit voor echte meeldauw

Plythum bacterievuur is een veel voorkomende schimmel die zal beginnen op te hopen in vochtige ruimtes. Het hoopt zich vaak op plekken van raaigras, daarna uit te breiden naar de andere gebieden van uw tuin. U kunt dit soort schimmel te spotten in de vroege ochtend. direct kijken naar de patch van raaigras, zul je zien katoenen ballen vormen. Dit is de schadelijke schimmels. Behandel onmiddellijk.

Stap 2 – Kijk uit voor Cotton Bedding

Als u een tuin of het modelleren vol met appelbomen en krab appelbomen, kan een schimmel genaamd Fire Blight tijdens de lente tot de vroege zomer maanden te vormen. Let op je boomtakken zorgvuldig. Ledematen dat een heldere (vuur) rood of geel hebben dit schadelijke schimmels ontwikkeld. Deze schimmel zorgt ervoor dat de ledematen om volledig af te vallen en de boom zal uiteindelijk sterven.

Stap 3 – Fire Red Apple Trees

Mulch bedden in de bloementuin zijn niet immuun voor de ontwikkeling van schadelijke schimmels. Shotgun schimmel is een veel voorkomende plaag die zal oogsten op mulch en uiteindelijk overbrengen naar uw bloeiende planten in de buurt. Loop de omtrek van uw huis zorgvuldig aandacht te besteden aan de buitenkant materiaal (opruimen, stucwerk enz.) Van uw huis. Heeft u ter plaatse kleine bruine spatten van de basis van uw huis naar boven? Dit kan een teken zijn van Shotgun schimmel zijn. Als het klampt zich vast aan het huis, zal het plakken als lijm. Zorg ervoor dat je de mulch los en circuleren te allen tijde. Dit moet ten minste eenmaal per jaar worden uitgevoerd of tweemaal, voordat je planten en aan het einde van het groeiseizoen.

Stap 4 – Handhaving van zichtbaarheid op uw Muls